PowerShot SX530 HS must


PowerShot SX530 HS on 50-kordse suumiga 24mm ülilainurkobjektiivi, HS-süsteemi ja täis-HD-videoga kompaktkaamera.

• 24 mm lainurkobjektiivi ja 50x ultrasuumiga kompaktkaamera
• 100x Zoom Plus
• 16,0 megapiksliline CMOS sensor
• HS-süsteem
• Nutikas pildistabilisaator
• Suur 7,5 cm (3,0-tolline) vedelkristallekraan
• Nutikas automaatrežiim tuvastab 32 stseeni
• Kiired sarivõtted
• Suumi kadreerimisabi
• HD-videod (1080p) HDMI-ga
• Lihtne pildistamine koos videokokkuvõttega
• Lõbusad loomingulised filtrid
• Manuaalne juhtimine
• Lihtne pildistamine koos videokokkuvõttega
• Kaamera juhtimine nutitelefonist

50-kordne suum. 24 mm lainurkobjektiiv
Selle kompaktse sildkaameraga saate jäädvustada kõike, alates väga detailsetest lähivõtetest pika vahemaa tagant kuni suurepäraste grupipiltide ja vapustavate maastikeni. Kaameral on suure ulatusega 50-kordne optiline suum, mis võimaldab objektile lähemale pääseda. 100-kordne ZoomPlus tehnoloogia laiendab suumivahemikku veelgi, säilitades samas parema kvaliteedi kui tavalise digitaalsuumi puhul. 24 mm lainurkobjektiiv grupipiltide ja maastikufotode jaoks. Suur suum mahub väiksesse korpusesse, mida on lihtne igalpool kaasas kanda.

Teravad tulemused
Tänu nutikale optilisele pildistabilisaatorile ei pea muretsema selle pärast, et kaamera värisemine rikuks teie tulemused. See kaamera kohandub automaatselt ning tagab teravad ja detailsed fotod ja videod isegi täissuumiga või nõrgas valguses käest pildistades.

Suumi kadreerimisabi
Suumi kadreerimisabi aitab suure suumiga pildistades ja filmides kaugelasuvaid objekte jälgida. Lihtsa nupuvajutusega suumib kadreerimisabi kaamera stseenist kiirelt välja, et objekti uuesti üles otsida, ning nupu vabastamisel suumib see tagasi sisse. Täiustatud automaatrežiim suumib automaatselt välja, kui subjekt kaadrist väljub, aidates subjekti eelnevalt määratud suurusel hoida.

HS-süsteem
HS-süsteem toimib väga hästi nõrgas valguses, võimaldades jäädvustada pildi ka ilma välgu või statiivita. Suure jõudlusega DIGIC 4+ protsessor ja ülitundlik 16,0-megapiksline CMOS-sensor tagavad suurepärase pildikvaliteedi igas olukorras.

Lihtne ühendamine Wi-Fi-ga
Nautige Wi-Fi vabadust. Laadige fotosid ja videoid otse kaamerast sotsiaalvõrgustikesse üles või edastage neid hõlpsasti lähiväljaside kaudu oma nutitelefoni või tahvelarvutisse. Kasutage spetsiaalset nutiseadme rakendust, et kaamerat oma nutitelefonist kaugjuhtida, ning nautige piltide sünkroonimise abil mugavat arvutisse, nutitelefoni ja pilveteenustesse varundamist. Koos Canoni Connect Stationiga saate oma fotosid ja videoid pere ja sõpradega HD-telerist vaadata ning neid hõlpsasti sotsiaalvõrgustikes ja veebialbumites (nt irista) maailmaga jagada.

Täis-HD-videod
Videonupu abil saate ühe nupuvajutusega stereoheli ja optilise suumiga HD-videoid (1080p) filmida. Täiustatud dünaamiline pildistabilisaator kompenseerib kõik liigutused, et kõndimise ajal filmides sujuvaid videoid saavutada.

7,5 cm (3,0-tolline) vedelkristallekraan
Suure, kvaliteetse ja laia vaatenurgaga vedelkristallekraaniga saate lihtsalt kadreerida, menüüsid kasutada ja tulemusi vaadata või esitada. Lihtsad vihjed ja nõuanded aitavad teil kaamerast aru saada ja oma tulemusi täiustada.

Suurepärased pildid hõlpsasti
Suurepäraste fotode või videote jäädvustamine on imelihtne nutika automaatrežiimi Smart Auto abil, mis valib teie jaoks täiuslikud kaamera seaded – olenemata stseenist. Hübriidne automaatrežiim Hybrid Auto loob teile nautimiseks lõbusa HD-pildiga (720p) videokokkuvõtte kogu päeva jooksul tehtud fotodest.

Loomingulised filtrid ja manuaalrežiimid
Soovi korral saate ise otsustada, millistel tingimustel soovite pildistada, kasutades selleks täismanuaalse juhtimisega säriaega ja ava. Jäädvustage detailseid lähivõtteid, kasutades 0 cm makrorežiimi. Piltidele isikupärase välimuse lisamiseks saab kasutada loomingulisi filtreid. Valikus on fotograafilised efektid, nagu kalasilmaefekt, miniatuur ja mängukaameraefekt, või traditsioonilisemad filtrid, nagu monokroomne ja värviaktsent.