EF 16 - 35mm F2.8 L II USM (kasutatud)


Kasutatud EF 16 - 35mm F2.8 L II USM on kiire, ülilainurk-zoomobjektiiv, mis pakub ülimalt suurt jõudlust kogu fookuskauguste vahemikus. Konstante ava f/2.8 on ideaalne professionaalseks fotografeerimiseks ka halbades valgustingimustes.

• L-seeria ehitus ja optika
• f/2.8 ava kogu zoomi ulatuses
• Kiire, vaikne autofookus
• Asfäärilised ja UD läätseelemendid
• Super Spectra vääristus
• Ümmargune ava perfektseks tausta udustamiseks
• Saadab kaugusinformatsiooni E-TTL II välgule
• Vutlar ja valgusvarjuk komplektis

L-seeria kvaliteet
See objektiiv sisaldab endas Canoni kõrgeima standardi L-seeria optikat, ehituskvaliteeti, usaldusväärsust ja kasutusmugavust. Objektiiv on ilmastikukindel ja seega ei pääse objektiivi sisse niiskus ja tolm, ning võid teda kasutada ka väga karmides tingimustes.

Pidev ava f/2.8
Suur ava f/2.8 toob kasutajani hämmastava jõudluse kehvades valgustingimustes ja suure kontrolli teravussügavuse üle. Ava f/2.8 on võimalik kogu fookuskauguse ulatuses võimaldades fotograafidel kasutada kiireid säriaegu ka zoomides.

Kiire, vaikne autofookus
Ringikujuline USM mootor võimaldab ülikiiret autofookust, olles samaaegselt peaaegu kuulmatu. Võimalik on ka pidev manuaalne fokusseerimine ilma vajaduseta fokusseerimisrežiimi vahetuseks. Objektiivi minimaalne fokusseerimiskaugus on 0,28m kogu fookuskauguse ulatuses.

Suurepärane tausta udustamine
7 lamelliga ümmargune diafragma võimaldab suurpärast tausta udustamist suure ava puhul eraldades objektid taustast.

UD ja asfäärilised elemendid
EF 16 - 35 mm f/2.8 L II USM sisaldab endas kolme asfäärilist elementi, et kindlustada teravus servast servani, ning teravus kogu fookuskauguse ulatuses. Kaks UD elementi elimineerivad kromaatilised aberratsioonid.

Super Spectra vääristus
Super Spectra vääristus hoiab ära helked ja peegeldused, mis tekivad objektiivide kasutamisel digikaameratega, kus valgus peegeldub sensorilt objektiivi sisse tagasi. Vääristus aitab hoida ka täpset värvitasakaalu ja kõrget kontrasti.

Saadab E-TTL II informatsiooni
See objektiiv saadab kaugusinformatsiooni tagasi kaamera E-TTL II välgusüsteemi, et toimiks pidev ülitäpne kaugusmõõtmine.

Lisavarustus
EF 16 - 35 mm f/2.8 L II USM objektiiviga tuleb kaasa vutlar ja valgusvarjuk