EF 70 - 200mm F4.0 L USM (kasutatud)


Kasutatud kompaktne ja kerge USM mootoriga varustatud teleobjektiiv, mille teravustamine toimib ülimalt täpselt ning L-seeria läätselemendid tagavad suurepärase pildijoonise. L-seeriale omaselt on objektiiv tolmu- ja pritsmekindel.

• L-seeria optika
• Kerge ja kompaktne
• f/4 kogu zoomi ulatuses
• Fluoriit ja UD läätseelemendid
• Kiire autofookus
• Tolmu- ja pritsmekindel
• Super Spectra vääristus
• Ümmargune ava perfektseks tausta udustamiseks
• Vutlar ja valgusvarjuk komplektis

L-seeria kvaliteet
See objektiiv sisaldab endas Canoni kõrgeima standardi L-seeria optikat, ehituskvaliteeti, usaldusväärsust ja kasutusmugavust. Objektiiv on ilmastikukindel ja seega ei pääse objektiivi sisse niiskus ja tolm, ning võid teda kasutada ka väga karmides tingimustes.

Kerge
Pikkusega kõigest 172mm ja kaaluga 705g on EF 70 - 200 f/4 L USM ideaalne reisil kaasas kandmiseks, tegemata kompromisse kvaliteedis ja kiiruses.

Pidev ava f/4
Suur ava f/4 toob kasutajani hämmastava jõudluse kehvades valgustingimustes ja suure kontrolli teravussügavuse üle. Ava f/4 on võimalik kogu fookuskauguse ulatuses, võimaldades fotograafidel kasutada kiireid säriaegu zoomides kuni 200mm-ni.

Fluoriit ja UD läätseelemendid
See objektiiv sisaldab endas üht fluoriit- ja kaht UD läätselementi, mis korrigeerivad erinevad värvidefektid. Tulemuseks on selge, kõrge kontrasti ja moonutusteta kujutis kogu zoomi ulatuses.

Kiire, vaikne autofookus
Ringikujuline USM mootor võimaldab ülikiiret autofookust, olles samaaegselt peaaegu kuulmatu. Võimalik on ka pidev manuaalne fokusseerimine ja seda ka ilma fokusseerimisrežiimi vahetamata. Objektiivi minimaalne fokusseerimiskaugus on 0,28m kogu fookuskauguse ulatuses.

Super Spectra vääristus
Super Spectra vääristus hoiab ära helked ja peegeldused, mis tekivad objektiivide kasutamisel digikaameratega, kus valgus peegeldub sensorilt objektiivi sisse tagasi. Vääristus aitab hoida ka täpset värvitasakaalu ja kõrget kontrasti.

Meeldiv tausta udustamine
Ümmargune ava võimaldab perfektset tausta udustamist pildistades suure avaga - ideaalne sügavusefekti tekitamiseks, ning objekti taustast isoleerimiseks.

Lisavarustus
EF 70 - 200 mm f/4 L IS USM objektiiviga tuleb kaasa vutlar ja valgusvarjuk.