SELPHY CP-1000

Hind: 119.00 €


Saage kiirelt laborikvaliteediga väljatrükke millal ja kus iganes. Väike, elegantne ja kaasaskantav fotoprinter nelja printimisviimistluse valiku ja duaalse ID printimisega, mida on kõigil lihtne kasutada.

• Kompaktne ja kaasaskantav fotoprinter, mis on täiuslik nii kodus kui ka liikvel olles kasutamiseks.
• Kiire ja lihtne printimine kaamerast, USB-lt või mälukaartidelt
• Jäädvustage kauakestvaid mälestusi vastupidavate laborikvaliteediga väljatrükkidega
• Valitavad viimistlused standardse fotopaberiga
• Looge dokumendifotosid kooskõlas laialdaselt heakskiidetud standarditega
• Duaalne dokumendifoto printimine rohkemate formaadivalikutega
• Printige ainult parim osa oma pildist
• Lisavalikus aku


Ülikompaktne kaasaskantav fotoprinter
Ülikompaktne ja lihtsasti kaasaskantav fotoprinter SELPHY CP1000 saavutab kiired, usaldusväärsed ja professionaalse kvaliteediga fotod ükskõik kus.

Lihtne kasutada
Igaüks saab printida selle kasutajasõbraliku disainiga seadmega, millel on lihtsaks vaatamiseks kallutatav 6,8 cm (2,7”) vedelkristallekraan ja hõlpsaks navigeerimiseks intuitiivsed ekraanil kuvatavate juhistega menüüd. Salvestage hõlpsasti oma lemmikprindiseaded, et tulemused oleksid pidevalt samasugused.

Laborikvaliteediga printimine
Printige professionaalse kvaliteediga kauakestvaid fotosid vähem kui ühe minutiga. Värvisublimatsiooni tehnoloogia võimaldab ilma pika ooteajata vapustava sügavuse ning värviüleminekutega tulemusi saada.

Mälestused, mis kestavad
Spetsiaalne kiht kaitseb kõiki väljatrükke pritsmete, lekete ja luitumise eest ning fotod kestavad albumis hoides kuni 100 aastat. Saate lisada isegi ühe kolmest poolläikivast viimistlusest, et ennetada näpujälgi ja luua traditsiooniliste laborifotodega sarnaseid fotosid, muutmata seejuures mingeid kulutarvikuid.

Üllatusi ei ole
Mudel SELPHY CP1000 pakub väikeseid printimiskulusid, suurepärast kvaliteeti ja mugavust. Lisaks saate kõike täielikult ise juhtida, kuna väljatrükkide arvu saab määrata iga kulutarviku komplekti jaoks. Nautige veelgi väiksemaid printimiskulusid tänu suurematele prindimaterjali komplektidele.

Printige omal viisil
Kiireks printimiseks ühendage lihtsalt oma PictBridge'iga ühilduv kaamera otse printeriga. Suuremaks paindlikkuseks saate printida ka mitmetelt mälukaartidelt või USB-mäluseadmetelt.

Dokumendifoto printimine
Dokumendifoto printimise funktsioon koos näo raamimise juhikuga võimaldab teil kiiresti ja lihtsalt dokumendifotosid mitmes standardvormingus luua ja printida – sobib nii personaalseks kui ka professionaalseks kasutamiseks. Duaalne ID printimine võimaldab teil printida kaks erineva suurusega dokumenti ühele paberile. Prinditud lõikamisjuhikud võimaldavad aga täpset kärpimist.

Suur valik erinevaid prindiformaate
Printer pakub mitmeid viise oma mälestuste jagamiseks, sh postkaardid, ruudu¹- või krediitkaardiformaadis¹ prindid – kõik ülikiiresti.

Täiustage oma fotosid
Stseeni- ja näotuvastusega automaatne kujutise optimeerimine tagab suurepärased tulemused. See korrigeerib nutikalt pildi vead, vähendades ka soovimatut müra. Tulemuseks on üliselged ja rikkalikud prindid.

Printimine liikvel olles
Printige liikvel olles nii sise- kui ka välitingimustes valikulist vahetatavat akukomplekti NB-CP2L kasutades, mille saab mugavalt printeri taha kinnitada. Ühe laadimisega saab teha üle 36 postkaardiformaadis prindi.