HP Color LJ Enterprise Flow M880z


See kõrgema jõudlusega MFP printer aitab lihtsustada tööprotsesse ning kiirendada dokumentidega töötamist- kaugele arenenud viimistlus võimaluste ja failide jagamise näol. Annab kasutajale lihtsa juurdepääsu mobiilse printimise ja MFP võrgu printimise.

Annab töögruppidele kiiruse, mida nad vajavad
Ärge muretsega skaneerimise pärast- HP EveryPage avastab ise võimalikud vead või kaduma läinud leheküljed. Unusta e-mail - töötajad saavad skaneerida ja saata dokumente ühe liigutusega Microsoft® SharePoint® abil.
Kõik see on lihtne tänu puutetundlikule ekraanile ja suurele klaviatuurile.

Hoia oma ettevõte liikumises
Kiire kahepoolne skaneerimine- kahepoolse lehe skaneerimisel skaneerib mõlemat lehe poolt korraga. Skaneeritud dokumentide kiire leidmine OCR tarkvara abil. Ühe draiveri kasutus kogu ettevõtte peale, mis säästab oluliselt aega. Mahukamate tööde kiirem viimistlemine erinevate võimaluste abiga.

Effetiivsem printimine mobiiliga
Kasutajatel on lihtne juurdepääs juhtmevabaks otseprintimiseks touch-to-print tehnoloogia abil. Printimine otse mobiilist läbi HP ePrint appi ja tarkvara. Lisaks annab kasutajale võimaluse juhtmevabalt printida iPad®, iPhone® või iPod touch® kaudu.

Võimalik jälgida ja kontrollida HP Web Jetadmin abil ettevõtte kõiki printereid, kui ka kaitsta andmeid, mida printerisse saadetakse.