EF 35mm F1.4 L USM II

Hind: 2 339.00 €


Tõeline moderne klassika: standardne lainurkobjektiiv, mida reportaažfotograafid hindavad tänu selle loomulikule perspektiivile, headele tulemustele nõrgas valguses ja erakordsele optilisele jõudlusele.

Pakub loomuliku perspektiiviga lainurkvaadet
Klassikaline vähesel määral lainurkne 35 mm fokaalkaugus, mida austavad dokumentaalfotograafid, kuna sellega saab jäädvustada subjekte nende omas keskkonnas ja perspektiivi moonutamata.

Suurepärased tulemused nõrgas valguses
Lai f/1.4 maksimaalne ava laseb sisse kahe astme võrra rohkem valgust kui f/2.8 suumobjektiiv, muutes selle täiuslikuks objektiiviks nõrgas valguses käest pildistamisel.

Laia avaga pildistamine võimaldab fotograafidel väljasügavust piirata. Selliste väikese teravussügavusega efektide loomine on üks viis subjekti tagataustal esile toomiseks ja see on eriti tõhus, kui seda kombineeritakse objektiivi lainurk-vaateväljaga.

Tänu objektiivi üheksa labaga avale on teravustamisalast väljaspool asuvad alad sujuvad ja loomulikud.

Uued pildikvaliteedi standardid
Sinist spektrit murdev optika, mis on valmistatud Canoni arendatud orgaanilisest optilisest materjalist, väldib värviliste äärte tekkimist, korrigeerides kromaatilisi kõrvalekaldeid sellisel määral, mis oli varem võimatu.

Ülimadala dispersiooniga (Ultra-low Dispersion, UD) optika ja kaks asfäärilist läätseelementi pakuvad erakordset teravust terve kaadri ulatuses – isegi kui objektiivi kasutatakse täiesti avatult.

Subwavelength-vääristus suurendab kontrasti ning väldib helkide ja pettekujutluste teket, kui pildistate valgusesse suunates.

Teravustab kiiresti ja diskreetselt, võimaldades teil ootamatuid hetki jäädvustada
Rõngastüüpi USM-automaatteravustamise abil saavutate täpse fookuse kiiresti ja peaaegu vaikselt ning saate töötada stseeni segamata.

Pidev manuaalne teravustamine võimaldab fookust reguleerida teravustamisrežiimi muutmata ja kaamerat näo juurest eemaldamata.

Jätkake pildistamist isegi keerulistes tingimustes
Canoni legendaarne L-seeria ehituskvaliteet lisab kindlustunnet ja vastupidavust. Ilmastikukindel korpus kaitseb tolmu ja niiskuse eest ning fluorkate kaitseb objektiivi eesmist ja tagumist elementi rasva ja mustuse eest ning muudab selle kergesti puhastatavaks.

Sinist spektrit murdev optika
Canoni arendatud sinist spektrit murdev (Blue Spectrum Refractive, BR) optika, mis aitab vähendada värviliste äärte tekkimist suure läbimõõduga objektiivides. See spetsiaalne orgaaniline optiline materjal korrigeerib selliste värviliste äärte tekkimist tõhusamalt kui teised tehnoloogiad, näiteks flour, ülimadala dispersiooniga (Ultra-low Dispersion, UD) või Super UD klaas. Värviliste äärte tekkimist põhjustavad kromaatilised kõrvalekalded – nähtus, kus erinevate värvide valgust teravustatakse erinevates punktides. Kasutades BR optilist materjali EF 35mm f/1.4L II USM objektiivis, on see efekt minimaalne. Teisi läätseelemente saab optimeerida, et saavutada suurepärane teravus ja kontrast ning vältida helkide tekkimist.