iR1435i


See A4 multifunktsionaalne seade on mõeldud kuluteadlikele ettevõtetele ning sellega saate kiiresti ja tõhusalt mustvalgelt printida. Tänu kompaktsele disainile sobib see täiuslikult erinevatesse keskkondadesse, näiteks lauale või põrandale.

• Printimise, kopeerimise, värvilise skannimise ja saatmise funktsioonid
• Kulutõhus mustvalge A4 printimine kiirusel 35 lk/min
• Maksimaalne paberimaht kuni 1100 lehte
• Skannige mitmetesse sihtkohtadesse tänu otsinguvõimalusega PDF-i (OCR) toele
• Genuine Adobe Postscript ja PCL
• Kulude kontrolli ja turvalisuse funktsioonid
• Mobiilse printimise ja skannimise tugi
• Lihtne seadme ja masinapargi haldus
• Väike energiatarve


Muutke oma dokumentide töövoog tõhusamaks
Mudel imageRUNNER 1435i tuleb toime väikeste töökate töörühmade töövoogudega tänu oma tugevale disainile, maksimaalselt 1100-lehelisele paberimahule ja kiirele 35 lk/min väljastuskiirusele. Dokumenditöötlus on lihtne tänu intuitiivsele kasutamisele ning produktiivsele värvilisele skannimisele ja mitmetesse vormingutesse teisendamisele. Kasutajad saavad ka dokumente hõlpsasti skannida ja mitmetesse erinevatesse sihtkohtadesse saata, sh e-posti ja jagatud kausta. Paindlikkust lisavad mobiilse printimise ja skannimise funktsioonid ning võimalus skannida või printida USB-mäluseadet kasutades.

Kontrollige kulusid
See seade ühendab endas mitme seadme funktsioone ning on väga kulutõhus. Printimise kogukulusid saab veelgi vähendada funktsioonide abil, mis eemaldavad administratiiv- ja halduskohustused. Need hõlmavad automaatset näitude kogumist, tooneri haldust ja kaugdiagnostikat ning keskset ühe ja mitme seadme haldamist.

Printimiskulude kontrollimine on lihtsam kui kunagi varem tänu sisseehitatud Canoni uniFLOW tarkvara toele, mis pakub paremat läbipaistvust ja haldust, võimaldades teil jälgida ja määrata teatud prinditöid isikutele, osakondadele, asukohtadele ja projektidele; samuti pakub see kasutajapõhist aruandlust.

Kaitske oma konfidentsiaalset teavet
Teie teave on kaitstud tänu mitmetele standardsetele funktsioonidele, nagu loomulik turvaline printimine, ja valdkonnastandardiga võrgu turvaprotokollidele (nt IP Sec). Täiendavad turbevalikud hõlmavad kasutajapõhist ligipääsukontrolli ja krüptitud PDF-faile, mis pakuvad teie konfidentsiaalsele teabele veelgi paremat kaitset.

Hallake oma seadmeid tõhusalt
Sellel on uus imageRUNNER kontroller, mistõttu ühildub see sujuvalt IT-keskkondadega. Samuti on olemas standardite, nagu PCL ja Genuine Adobe PS, tugi. Mudel imageRUNNER 1435i aitab vähendada haldus- ja administratiivkohustusi tänu automatiseeritud näitude kogumisele, kulutarvikute haldamisele ja diagnostikale. Püsivara kaugvärskendusi saab teha eemalolevast seadmest, mistõttu on seisakuid vähem. Tänu mudeli imageRUNNER 1435i kompaktsele disainile sobib see nii lauale kui ka eraldiseisva seadmena põrandale paigaldamiseks. Samuti on sellel täiustatud haldusfunktsioonid. See mudel sobib täiuslikult teiste imageRUNNER ja imageRUNNER ADVANCE seadmetega kasutamiseks.

Olge keskkonnasäästlik
ENERGY STAR®-i kvalifikatsiooniga seade on kooskõlas keskkonnamärgiste, nagu Blue Angel, uusimate nõuetega ja sellel on madal tüüpilise elektritarbe (TEC) hinnang, tarbides puhkerežiimis kuni 2 W. Lisaks on mudeli imageRUNNER 1435i teatud osad ehitatud, kasutades ümbertöödeldud osi ja bioplasti.


*Valik seadme kirjelduses olevatest funktsioonidest eeldavad lisavarustust. Täpsustavateks küsimusteks võtke palun ühendust lähima Overalli esindusega.