EF-M 15 - 45mm F3.5 - 6.3 IS STM must

Hind: 303.99 €


See väike, mitmekülgne ja lihtsasti kaasaskantav 15–45 mm suumobjektiiv on täiuslik fotode või videote jaoks – saate jäädvustada kõike alates dramaatilistest maastikest ja ilusatest portreedest kuni kiire liikumiseni. Täiuslik kaaslane EOS M seeria kasutajatele.

• Kompaktne 15–45 mm suumobjektiiv
• Sujuv ja vaikne STM-teravustamine videorežiimis
• Dünaamiline pildistabilisaator sujuvateks videoteks
• Nõelteravad pildid tänu optilisele pildistabilisaatorile
• Jäädvustage spontaanseid hetki tänu kiirele automaatteravustamisele

Mitmekülgne jäädvustamine, mis sobib täiuslikult EOS M seeria kasutajatele
See kvaliteetne 15–45 mm fokaalkauguse ja 7 labaga ringikujulise avaga suumobjektiiv on täiuslik loomingulisteks võteteks mitmetes erinevates olukordades. Jäädvustage kõike – alates dramaatilistest maastikest kuni ilusate sujuva taustahäguga portreede ja kiire tegevuseni.

Tänu kergele kokkupandavale stiilsele disainile on seda lihtne kaasas kanda
Seda objektiivi on lihtne reisides kaasas kanda ja see kasutab kolme asfäärilist läätseelementi, et tagada oma erakordselt kompaktsest disainist olenemata kvaliteetne pilt. Väike kokkupandav korpus kaalub vaid 130 g ja on ainult 44,5 mm pikk. Sellel on stiilne alumiiniumviimistlus, et teie EOS M kaameraga hästi kokku sobida.

Jäädvustage hõlpsasti sujuvaid ja stabiilseid videoid
STM samm-mootori tehnoloogia tahab peaaegu hääletu pideva teravustamine videorežiimis, seega on teie videod vaiksed ja sujuvad. Dünaamiline pildistabilisaator kompenseerib liikumist ja kaamera värisemist, et saavutaksite stabiilse materjali ka siis, kui jäädvustate kaamerat käes hoides või tegevusele lähemale kõndides.

Nõelteravad pildid tänu optilisele pildistabilisaatorile
Kaamera värisemine ei ole probleem. Jäädvustage isegi täissuumiga või nõrgas valguses käest pildistades nõelteravaid fotosid, mille hägu ei ole märgatavalt suurem, kasutades Canoni 3,5-astmelist optilise pildistabilisaatori tehnoloogiat.

Jäädvustage spontaanseid hetki tänu kiirele automaatteravustamisele
Hetke ilusate fotode näol jäädvustamine on lihtne tänu kiirele ja ülitäpsele automaatteravustamissüsteemile. Võtke juhtimine enda kätte pideva käsitsi teravustamise korrigeerimise režiimi kasutades, mille abil on võimalik mis tahes ajal fookust reguleerida.