ME20F-SH kere

Hind: 22 350.00 €


Kompaktne ja kerge uuendusliku täisraamiga täis-HD video kaamera suudab töötada eriti vähese valgusega ja selle on infrapuna on ületamatu tundlikkusega, üle 4 miljoni suuruse ISOga (+75 dB), avades loomingulise pildistamise võimaluste uue maailma.

• Eriti vähese valgusega värviliste fotode pildistamine
• Kvaliteetne täis-HD 1080p/1080i/720p
• Kvaliteetne täis-HD väljund
• Ühildub suures valikus EF-objektiividega*
• Kaugjuhitavus tänu integreeritud ND- ja IR-filtritele
• Väike ja sulgkerge integreerimise hõlbustamisek


Canon 2016 Showreel from Canon Pro on Vimeo.

Eriti vähese valgusega värviliste fotode pildistamine
ME20F-SH sisaldab äsjaarendatud täisraamiga 35 mm CMOSi sensorit, millel on ligikaudu 2,26 MP ulatuses maksimaalset valguse kogumise võimsust. Üle 4 miljoni suuruse ISOga (+75 dB) suudab kaamera talletada ennenägematuid värvivõtteid peaaegu täielikus pimeduses (0,0005 luksi), lisaks täiendav infrapuna (IR) filmimise tugi.

Kvaliteetne täis-HD väljund
See unikaalne kaamera suudab toota täis-HD lahutusega 1080p/1080i/720p väljundi, mida saab salvestada välisele andmekandjale. See toetab suurt dünaamika vahemikku 12-peatuselise Canon Log Gamma ja laia DR-režiimiga, lisaks väiksem liikumisest põhjustatud hägusus ja väikese kiirusega filmimisel kaadrikiiruse tugi kuni 50p/59,94p.

Paindlik ja loominguline juhtimine
Automaatfunktsioonide laiendatud suvanditega Irise kaudu säritamiseks ja juhitavuse suurendamiseks pakub One-Shot automaatfookus ja automaatne valge tasakaal ME20F-SH puhul kontrolli pildistamise seadete üle. Valige kohandatud pildiseadete alt, sealhulgas Canon Log ja lai DR. Suur ISO vahemik 800 kuni 4 miljonit võimaldab videot salvestada nii päikese- kui ka tähevalguses.

Kaugjuhitavus tänu integreeritud ND- ja IR-filtritele
Kaugjuhitavus tänu integreeritud ja elektrooniliselt kontrollitavale ND-filtritele (3- ja 6-peatuseline) ning IR-lõikefiltrile on võimalik tänu Canoni kaugjuhtimispuldile RC-V100.

Laiendatud objektiivi ühilduvus
Omades EF-kinnitust koos Cinema Lock-iga, toetab ME20F-SH suures valikus ühilduvaid objektiive kogu Canoni seerias, sealhulgas suum-, fikseeritud ja teatud Canoni Servo objektiivid* (12-pinine liides), mis tagab parema juhitavuse ja loomingulise pildistamise võimalusi.

Kompaktne ja ühendatav
Väike, kompaktne ja sulgkerge ME20F-SH sisaldab mitmeid võimalusi ühendada seda monitori, välise andmekandja väljundi ja kaugjuhtimispuldiga, sealhulgas HDMI-väljund, Genlock ja kaks 3G/HD-SDI terminali. Kaugjuhtimine on võimalik tänu kahele pesale, sealhulgas 2,5 mm pistik Canoni kaugjuhtimispuldile RC-V100.