A2 Fotopaber PT-101 Pro Platinum

Hind: 100.65 €


Professionaalne stuudioviimistlusega 300g fotopaber pakub silmapaistvat kvaliteeti ja luitumiskindlust. See läikiv ja paks paber võimaldab head värviedastust ja suurendab fotograafide loomingulisi võimalusi.
Pakis on 20 lehte.

Professionaalidele
Professionaalsed fotograafid vajavad kõrgeima taseme läikpinnaga paberit, et nende teosed paistaksid parimast küljest, ja Canonil on pakkuda paber, mis sobib igasse galeriisse – fotopaber Pro Platinum. Kuuekihiline ülesehitus tagab kõrge optilise tiheduse, tänu millele saavutate parimad stuudiotulemused.

Hetkega kuivavad fotod
Ehtsatel Canoni fotopaberitel on mikropoorne kate, mis imab tindi kiirelt pinna alla ning hoiab ära liigse tindi jäämise paberi pinnale. Tulemuseks on hetkega kuivavad fotod.

Täiuslik läige
Canoni läikpaberid lukustavad tindi teiste paberitega võrreldes sügavamale kõrgläikelise pinna alla. Nii on läikiv viimistlus alati tõepoolest läikiv.

Fotod kogu eluks
Pro Platinum fotopaber sobib suurepäraselt Canoni tintidega Lucia ja ChromaLife100+. Canoni FINE-prindipea, tindid ja Canoni ehtne fotopaber kaitsevad fotosid gaaside ja valguse eest, säilitades hindamatud mälestused ka tulevastele põlvedele.