iRAC9070S PRO


Lipulaev ADVANCE seeria põlvkonna värvilistes digitaalsetes trükipressides. C9070S PRO seab uued standardid nii nõudmisel-printimise kui värvilise väljastuse kategoorias suutes trükkida kõrge püsiva kvaliteediga printe kiirusega 70lk/min

• Trükkimine kuni 70 lk/min, sobivad materjalid kaaluga kuni 300g/m2
• 9300-leheline paberimaht
• Professionaalsed viimistlusvõimalused ja paindlik meediakäsitsus
• ARCDAT-kalibreerimistehnoloogia
• Keskkonnasõbralik


Lisainformatsioon
Canon'i kogemus ja ajalugu professionaalsete väljastusseadmetega on aidanud luua selle tipptasemel värvilise printeri. iRAC9070 PRO ühendab endas suurepärase pildikvaliteedi ja professionaalsed viimistlusvõimalused ning ühendub täielikult töövooluga.

Kõrge tootlikus
imageRUNNER ADVANCE C9070 PRO on disainitud tagamaks maksimaalse tootlikuse CRD, äri ning tasulistes trükikeskkondades. Tänu uskumatult kasutajasõbralikule ehitusele on C9070 PRO'd lihtne opereerida ning kvaliteetsete värviliste ja keerukate tööde väljastamine imelihtne.

Trükikiirus kuni 70 lk/min nii värviliselt kui ka must-valgelt, 9300-leheline paberimaht ning printimise ajal vahetatav tooner rõhutavad printeri kõrgtasemel suutlikust veelgi. Canon'i eMaintenance Advanced täiustab kasutuskogemust veelgi, hõlmates endas aega säästvat automaatset näitude lugemist ja tarvikute tellimist.

Paindlik meedia käsitsus ja professionaalsed viimistlusvõimalused
Pakkuge klientidele erinevaid valikuvõimalusi iRAC9070 PRO laia meediakäsitsus pagasi seast.
Kasutage tavapaberit, läikivaid materjale, paberit suurusega kuni SRA3 (kuni 330,2 x 487,7mm kohandatud suurusele puhul) ja kaaluga kuni 300g/m2.

iRAC9070 PRO pakub professionaalseid augustamis, voltimis (Z-voltimine, seesmine ja välimine C-voltimine, topeltparaleelne ja keskelt voltimine), klammerdamis, sadulviimistlus ja giljotiniseerimis funktsioone.

Muljetavaldav kvaliteet
imageRUNNER ADVANCE C9070 PRO ühendab endas suure hulga uuendusi, mis aitavad luua kõige kõrgema kvaliteediga trükiseid. Canon'i toonerisüsteem laiendab värvi paljundamisala, pakub silmapaistvat toonide sulandumist ning pildikvaliteeti, saavutades teravad tekstid ja selge graafika.

Canon'i firmasisene ARCDAT reaalajas kalibreerimistehnoloogia tagab ühtsed värvid kõikidel dokumentidel automaatselt mõõtes ja peenhäälestades pildisügavust kõikide tööde puhul.

Võimas integratsioon töövooluga
Integreerimine Canon'i HELIX Production Workflow lahendusega hoiab kokku aega ja raha, selliste võimalustega nagu internetist tellimine, töö pileti ja makse süsteem ning otsene kontakt erinevate andmeprintimisrakendustega.

*Valik seadme kirjelduses olevatest funktsioonidest eeldavad lisavarustust. Täpsustavateks küsimusteks võtke palun ühendust lähima Overalli esindusega.