EF 24 - 105mm F4.0 L IS USM (kasutatud)


Kui sulle on tähtis nii objektiivi kvaliteet kui ka mobiilsus, on su parimaks valikuks EF 24 -105 F4.0 L IS USM, mis on professionaalne kerge standard-zoomobjektiiv.

• L-seeria optika
• Kerge 4,3x zoomiga objektiiv
• F4.0 kogu fookuskauguse ulatuses
• 3-stopi pildistabilisaator
• Super UD ja asfäärilised läätseelemendid
• Kiire autofookus
• Super Spectra vääristus
• Ümmargune ava perfektseks tausta udustamiseks
• Vutlar ja valgusvarjuk komplektis

L-seeria kvaliteet
See objektiiv sisaldab endas Canoni kõrgeima standardi L-seeria optikat, ehituskvaliteeti, usaldusväärsust ja kasutusmugavust. Objektiiv on ilmastikukindel ja seega ei pääse objektiivi sisse niiskus ja tolm, ning võid teda kasutada ka väga karmides tingimustes.

Pidev ava F4.0
Suur ava F4.0 toob kasutajani hämmastava jõudluse kehvades valgustingimustes ja suure kontrolli teravussügavuse üle. Ava F4.0 on võimalik kogu fookuskauguse ulatuses võimaldades fotograafidel kasutada kiireid säriaegu ka zoomides.


Pildistabilisaator
EF 24 -105 F4.0 L IS USM sisaldab endas Canoni pildistabilisaatorit, mis võimaldab kasutada kuni 3-stoppi pikemat säriaega, tehes objektiivi ideaalseks käest pildistamiseks. Pildistabilisaatorist on kõige rohkem kasu hämaras pildistamisel, objekti jälitamisel või päevasel ajal liikuvast sõidukist pildistamisel.

Super UD ja asfäärilised läätseelemendid
See objektiiv sisaldab endas Super UD (ülimadala dispersiooniga) klaaselementi, mis elimineerib teisesed kromaatilised aberratsioonid, ning asfääriline lääts korrigeerib sfäärilised aberratsioonid. Tulemuseks teravad, ülikõrge kontrastiga, moonutusteta fotod kogu zoomi ulatuses.out colour fringing at subject outlines.

Kiire, vaikne autofookus
Ringikujuline USM mootor võimaldab ülimalt täpset, kiiret ja vaikset autofookust. Lisaks sellele on võimalik ka pidev manuaalne teravustamine ilma fookustamisrežiimi vahetamata. Minimaalne fokusseerimiskaugus on 0.45m kogu fookuskauguse ulatuses.

Super Spectra vääristus
Optimiseeritud Super Spectra läätsevääristused vähendavad peegeldumisest tekkivaid pildidefekte, mis tekivad digipeegelkaameratel, kui valgus sensorilt objektiivi sisse tagasi peegeldub. Spetsiaalne vääristus aitab ka reprodutseerida tõetruimaid värve ja suurendada kontrasti.

Meeldiv tausta udustamine
Ümmargune ava võimaldab perfektset tausta udustamist pildistades suure avaga - ideaalne sügavusefekti tekitamiseks, ning objekti taustast isoleerimiseks.

Lisavarustus
EF 24 - 105 mm F4.0 L IS USM objektiiviga tuleb kaasa vutlar ja valgusvarjuk