EF-S 18 - 135mm F3.5-5.6 IS USM

Hind: 569.00 €


Nautige suurepärast mitmekülgsust ning pakkige seljakotti kindlasti objektiiv, mis pakub tänu uuele Nano USM tehnoloogiale fotosid ja videoid jäädvustades kvaliteetset jõudlust. Objektiivi EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM kiirus ja sujuv teravustamine aitavad saavutada suurepäraseid võtteid ning selle vaikne mootor tagab, et video helisid ei sega teravustamismüra.

• Mitmekülgne suumiulatus 18–135 mm.
• Nano USM tehnoloogia
• Dünaamiline pildistabiliseerimine sujuvaks videojäädvustuseks.
•Kiire autofookus koos pideva manuaalfookuse prioriteediga.
•Minimaalne teravustamiskaugus 0,39 m.


Suure jõudlusega kompaktne objektiiv silmapaistvate fotode ja videote tegemiseks
EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM on hea objektiiv fotode ja videote tegemiseks ning sellel on jäädvustamisspetsiifilised pildi stabiliseerimise režiimid, mis tagavad stabiilsed tulemused. Nano USM tehnoloogia abil on teravustamine videoid jäädvustades kiire, sujuv ja vaikne.

Kompaktne ja kerge disain teevad sellest täiusliku objektiivi reisile kaasa võtmiseks, tegemata kompromisse kvaliteedis ning pakkudes teile suurepäraseid värve ja kontraste. UD- ja asfäärilised läätseelemendid vähendavad nii videoid kui ka fotosid jäädvustades värviaberatsioone objektiivi terves laias fookuse vahemikus.

Nano USM tehnoloogia – sujuv, kiire ja vaikne
Objektiivi EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM Nano USM tehnoloogia võimaldab teil teravustada subjekti erakordselt kiiresti. Koos mitmekülgse fookuse vahemikuga laseb see teil jäädvustada dramaatilisi maastikke, ilusaid portreesid ja kiirelt liikuvat tegevust.

Nano USM teravustamistehnoloogia tagab, et teie videod näevad loomulikud välja ning automaatteravustamine on subjekte jälgides erakordselt sujuv. Aga võite ka mis tahes ajal juhtimise üle võtta, kasutades tundlikku käsitsi teravustamise rõngast.

Kuidas Nano USM tehnoloogia toimib
Nano USM komponendi sees on elastne metallkorpus, keraamiline pingeelement ja ajam. Keraamilise elemendi pinge kasutamine ja reguleerimine juhib ajami suunda ja kiirust. Tulemuseks on teravustamissüsteem, mis pakub sujuvat teravustamist ja kiiruse juhtimist.

Püsige tegevuse keskel stabiilsena
Nõelteravate fotode jäädvustamine on nüüd tänu 4-astmelisele optilisele pildistabilisaatorile lihtne. See kompenseerib kaamera värisemist, et saavutada kvaliteetsed tulemused nõrgas valguses või suumi kasutades, ja spetsiaalne panoraamimisrežiim lülitub automaatselt sisse, kui te liikuvat subjekti jälgite.

Dünaamiline pildistabilisaator tagab, et videomaterjal on stabiilne, kui jäädvustate kaamerat käes hoides, täissuumi juures või liikumise pealt.

Erakordselt mitmekülgne terves fookuse vahemikus
Tänu objektiivi EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM laiale fookuse vahemikule saab sellega mugavalt jäädvustada mitmeid erinevaid subjekte. Kõige lühema fookuskauguse juures saate jäädvustada laiuvaid maastikke. Kõige pikema fookuskauguse juures saate tänu telefotofunktsioonidele ja kiirele automaatteravustamisele tegevusele lähemale minna. 4-astmeline optiline pildistabilisaator hoiab teie pildid maksimaalse suumi juures, nõrgas valguses või video jäädvustamisel teravate ja stabiilsetena.

Professionaalse kvaliteediga videote loomine on nüüd tänu võimendatud suumi adapterile PZ-E1 lihtne
Objektiivi EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM uus võimendatud suumi adapter kinnitub hõlpsasti EF-S objektiivi elektriühenduste alla, võimaldades suumi kasutada lihtsa käepideme kaudu (või Wi-Fi kaudu, kui kasutatakse koos ühilduva EOS kaameraga) – saavutades pidevalt täpse ja sujuva suumi juhtimise professionaalse välimusega videote loomiseks.

See lisatarvik on lihtsasti kasutatav ja kerge, olles täiuslik ükskõik kus professionaalse kvaliteediga videote filmimiseks – jälgige tegevust, jäädvustage dokumentaalstiilis materjali või suumige loomingulise efekti loomiseks.

Hoidke distantsi, olles tegevuse keskel
Võimendatud suumi adapter PZ-E1 muudab objektiivi EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM veelgi mitmekülgsemaks, võimaldades teil suumi kaugjuhtida.

Kasutage oma objektiiviga EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM koos võimendatud suumi adapterit PZ-E1 ja ühilduvat Wi-Fi ühendusega EOS kaamerat ning saate suumi juhtmevabalt oma nutiseadme ja Canoni rakenduse Camera Connect** kaudu juhtida.