PowerShot G7X Mark II


Canon Powershot G7X Mark II pakub tänu 1,0-tüüpi sensorile, heledale f/1.8-2.8 Canoni objektiivile ja suurepärasele DIGIC 7 protsessorile digipeegelkaameratega sarnast loomingulisust nii fotodes kui ka täis-HD videoid jäädvustades.

• Suur 1,0-tüüpi 20,1-megapiksline CMOS-sensor
• Kiire f/1.8-2.8 avaga ja 4,2-kordse suumiga 24 mm objektiiv
• Kiire pilditöötlus ja tundlik kasutamine DIGIC 7 protsessoriga
• HS-süsteem ja maksimaalne ISO-valgustundlikkus 12 800
• Nutikas pildistabilisaator kaitseb kaamera värisemise eest
• Täpne 31-punktiline AiAF täpne teravustamine
• Kohandatav objektiivi juhtrõngas
• WiFi ja NFC kiireks jagamiseks
• Kaugjuhtimisega pildistamine kasutades nutitelefoni või tahvelarvutit
• Täis-HD-kvaliteediga kiirusel 60p sujuvad videod
• Kiire ja intuitiivne juhtimine
• Ülikiire automaatteravustamine ja sarivõte RAW-vormingus
• Lihtne RAW-vormingus failide töötlemine ilma arvutita
• HDR- ja täherežiim

Suurepärased võtted mis tahes valguses
Nautige ilusaid, teravaid ja selgeid võtteid mis tahes valguses tänu HS-süsteemile, mis ühendab endas 1,0-tüüpi tagantvalgustusega 20,1-megapikslist CMOS sensorit ja võimsat DIGIC 7 protsessorit.

Hele ja täpne optika
Erakordselt hele ja täpne Canoni optika f/1.8-2.8 objektiivi, 24 mm 4,2x optilise suumi ja ISO-valgustundlikkusega kuni 12 800 tagab suurepärased võtted igas olukorras.

Võimas optiline pildistabilisaator
Jäädvustage kauneid ja teravaid fotosid ning stabiilseid videoid tänu 4-astmelisele kahesensorilise pildistabiliseerimistehnoloogiaga nutikale optilisele pildistabilisaatorile.

Täiustatud töötlus
Jäädvustage kvaliteetseid jpeg-faile keerukates vähese valgusega tingimustes tänu täiustatud DIGIC 7 protsessorile ning kasutage EOS-iga sarnast kaamerasisest difraktsioonikorrektsiooni ja automaatset valgusoptimeerijat.

Sarivõte
Tabage spontaansust enda ümber tänu ülikiirele käivitumisele ja tundlikule 31-punktilisele automaatteravustamisele või jäädvustage tegevust 8 kaadrit/s stabiilse sarivõttena isegi RAW-vormingus.

Jäädvustab täis-HD videoid sama hästi kui fotosid
Väljendage end piiritult, kasutades videote käsitsijuhtimise režiimi, millega saate ava, säriaega ja ISO-valgustundlikkust loominguliselt juhtida.
Saavutage käsitsi nõelterav fookus käsitsi teravustamise teravustamisabi (MF Peaking) kasutades või kasutage puutega automaatteravustamist (Touch AF), et luua filmikunstilikke reguleeritud fookuskaugusega efekte.
Jäädvustage erakordselt stabiilset videomaterjali täissuumi kasutades, isegi panoraamides või joostes, tänu 5-teljelisele täiustatud dünaamilisele pildistabilisaatorile, mis kompenseerib kaamera värisemist, ja automaatsele tasandamisele, mis tagab sirged horisondid.
Jäädvustage hõlpsasti eksperditasemel kvaliteediga täis-HD 60p videoid tänu suurele paindlikkusele, mida pakuvad erinevad kaadrisagedused, sh 24, 25, 30, 50 ja 60 kaadrit/s.

Lihtne ja kiire ühendamine
Ühendage oma kaamera kiiresti vaid ühe puudutusega ühilduva nutiseadmega dünaamilist lähiväljasidet kasutades ning nautige kiiret ja lihtsat juhtmevaba fotode ning videote jagamist Canoni rakenduse Camera Connect abil; või jagage neid HD-teleris Canon Connect Station CS100 kaudu.

Kerge varundamine
Kasutage täiustatud piltide sünkroonimise funktsiooni, et varundada uusi pilte automaatselt Wi-Fi* kaudu pilveteenustesse nagu Canoni irista. Samuti saate nautida lihtsat varundamist seadmete vahel. Iristaga saate oma kaameras ja arvutis ruumi vabastada ning kõik fotod üles leida või luua vaid sekunditega mis tahes seadet kasutades fotogaleriisid ja neid seejärel sõpradega privaatse lingi kaudu jagada.

Lihtne ja mugav
Wi-Fi nupp pakub kiiret ja lihtsat otseteed kaamera Wi-Fi funktsioonidele. Lisaks saate oma kaamerat töötamise või internetis surfamise ajal laadida standardseid nutitelefonide USB-laadijaid või oma arvutit kasutades.

Juhtige ilusasti ja lihtsalt
Nautige loomingulist juhtimist, kasutades kohandatavat kahe funktsiooniga objektiivi juhtrõngast. Lülituge hõlpsasti sujuva ja samm-sammulise tegevuse vahel, et reguleerida säriseadeid või teravustamist. Jäädvustage erinevate nurkade alt ja nautige intuitiivset puutetundlikku kasutamist tänu suurele 7,5 cm (1040k sRGB punkti) ülespööratavale puuteekraanile.

Automaatne ND-filter
Kasutage sisseehitatud automaatse režiimiga füüsilist ND-filtrit, et vähendada kaamerasse sisenevat valgust eredates tingimustes või pikendada säriaega öösel.Nautige sujuvat integratsiooni EOS-töövoogu tänu pildistiilidele ja 14-bitisele RAW-vormingus jäädvustamisele. Kaamerasisene RAW-töötlemine tagab võimalikult hea kvaliteedi, et pilte kodust eemal olles jagada.

Täherežiim ja käestvõte HDR-režiimis
Pildistage professionaalselt öist tähistaevast, tähtede liikumist ja jäädvustage tähe langemine aegvõttena, kasutades täiustatud täherežiimi. Kasutage HDR-režiimi käestvõtet, et jäädvustada suure kontrastiga stseene ilma statiivita.