ME200S-SH kere

Hind: 4 099.00 €


Kompaktne ja kerge, äärmiselt kohandatav videokaamera Dual Pixel CMOS automaatteravustamise ning Super 35 mm sensoriga pakub oivalist täis-HD materjali kaadrikiirusel kuni 50p/59,94p uskumatu 12-astmelise dünaamilise ulatusega, mis on maksimaalselt samaväärne ISO standardiga 204,800.

• Kvaliteetne täis-HD väljund
• Hea jõudlus väheses valguses
• Täiustatud automaatteravustamine ja pildikontroll
• Lihtne kaugjuhitav häälestus ja paigaldus
• Paindlik konfiguratsioon


Kvaliteetne täis-HD väljund
ME200S-SH kasutab 8,29 MP Super 35 mm CMOS sensorit ja suudab toota täis-HD lahutusega 1080p/1080i/720p väljundi, mida saab salvestada välisele andmekandjale 12-astmelise dünaamilise ulatusega Canon Log või laias DR-režiimis. Väiksem liikumisest põhjustatud hägusus ja väikese kiirusega filmimisel kaadrikiiruse tugi kuni 50p/59,94p.

Hea jõudlus väheses valguses
ME200S-SH on ideaalne hulga erinevate leviedastusrakenduste jaoks, sh vähese valgusega ja kaugjuhitaval jäädvustamisel valguse seisukohast kriitilistes oludes tänu jõudlusele, mis on maksimaalselt samaväärne ISO standardiga 204,800. Samuti on sellega võimalik jäädvustada värviliselt infrapunast, kasutades sissetõmmatavat infrapunavähendusfiltrit, mis on aktiveeritav üheainsa nupulevajutusega.

Täiustatud automaatteravustamine ja pildikontroll
ME200S-SH sisaldab Dual Pixel CMOS automaatteravustamist, mis võimaldab pidevat automaatteravustamist ühilduvate EF-objektiividega. Sensoril põhinev faasituvastustehnoloogia on mõeldud sujuva, suure jõudlusega pideva teravustamise tagamiseks. Tegu on ainulaadse Canoni poolt välja töötatud tehnoloogiaga, mis aitab suurendada maksimumini võimalusi, mida pakuvad kiired objektiivid ja madal väljasügavus. Elektrooniliselt kontrollitavad ND-filtrid võimaldavad ka pildi suuremat juhitavust, samas kui mitut kohandatud pildiseadet on võimalik salvestada ja hiljem kasutamiseks taastada.

Lihtne kaugjuhitav häälestus ja paigaldus
Väike, kompaktne ja kerge ME200S-SH sisaldab mitmeid võimalusi ühendada seda monitori, välise andmekandja väljundi ja kaugjuhtimispuldiga, sealhulgas HDMI-väljund, Genlock ja kaks 3G/HD-SDI terminali. Kaugjuhtimine on võimalik tänu kahele pesale, sealhulgas 2,5 mm pistik ja RS-422 terminal Canoni kaugjuhtimispuldile RC-V100.

Paindlik konfiguratsioon
Omades EF-kinnitust koos Cinema Lock-iga, toetab ME200S-SH suures valikus ühilduvaid EF/EF-S objektiive kogu Canoni seerias, sealhulgas suum-, fikseeritud ja teatud Canoni Servo objektiivid** (12-pinine liides), mis tagab parema juhitavuse ning loomingulise jäädvustamise võimalused.