Legria Mini X demokomplekt lisaaku ja laadijaga


Tavahind komplektile 574€. WiFi-ga LEGRIA mini X pakub puhast ja laia dünaamilise vahemikuga CD-kvaliteediga heli. Ainulaadne ülilainurkobjektiivi, sisseehitatud tugijala ja muudetava nurgaga vedelkristallekraani kombinatsioon annab teile võimaluse luua videoid, mis kõlavad sama hästi, kui need välja näevad.

• Suur sisseehitatud stereomikrofon
• CD-kvaliteediga heli lineaarse PCM-i toega
• 170° ülilainurkobjektiiv
• Muudetava nurgaga 6,8 cm vedelkristallekraan ja sisseehitatud tugijalg
• Sisu jagamine sisseehitatud WiFi kaudu ning kaugjälgimine, kasutades nutitelefoni või tahvelarvutit
• Kvaliteetne AVCHD ja MP4 salvestamine

Professionaalse heliga tulemused
Kvaliteetse heliga videod, mis kõlavad sama hästi, kui need välja näevad. Suur sisseehitatud mikrofon kõrge signaali-müra suhte ja laiema dünaamilise vahemikuga vähendab märgatavalt raginat ja müra ning esitab selgelt laiemat vahemikku madalaid ja kõrgeid helisid. Lineaarne PCM-salvestamine tagab sügava tihendamata heli, jäädvustades heliallikad puhta CD-kvaliteediga.

Ülilai vaatenurk ja kadreerimine igast nurgast
Legria Mini X-il on ülilainurk objektiiv, millel on 160° vaatenurk täis-HD-videote jaoks ja 170° vaatenurk fotode jaoks. Tänu 6,8 cm (2,7”) muudetava nurgaga puutetundlikku vedelkristallekraanile on kaameraga lihtne kadreerida ja mitmest nurgast filmida. Kasutades ainulaadset sisseehitatud tugijalga, saab kallutada seadet LEGRIA mini X maksimaalselt ligikaudu 60°, saades video jaoks erinevaid perspektiive ja vähendades vajadust statiivi järele.

Wifi liides ja kaugjälgimise funktsioon
WiFi kaudu on võimalik oma salvestusi sotsiaalvõrgustikes lihtsalt jagada. Kaugjälgimine võimaldab eemal olles oma nutitelefoni või tahvelarvuti abi näha, mis kodus toimub. Selleks on vaja WiFi-ühendust ja tasuta rakendust CameraAccess Plus. Legria Mini X on ühilduv ka valikulise panoraamimislauaga CT-V1, mis võimaldab horisontaalset panoraamimist 200° ulatuses, ning mida saab juhtida oma seadmest või interneti kaudu.

Suurepärane pildikvaliteet
Kristallselged täis-HD-kvaliteediga videod ja fotod tänu Canoni HS-süsteemile. 12,8-megapiksline CMOS-sensor ja DIGIC DV4 töötlusvõimsus tagavad kõrglahutuse ja madala mürataseme, vältides samal ajal üle- ja alasäri ka suurema kontrastsusega piltide puhul.

Stabiilsed lähivõtted
Lihtne puutetundlik juhtimine, et lülituda ülilainurkrežiimilt 64° lähivõtterežiimile. Pildistabilisaator vähendab lähivõtterežiimis kaamera värisemist ning tulemuseks on stabiilsed võtted käest pildistades.

Liigutage nii, nagu soovite
Olenemata sellest, kas seade on video jäädvustamise ajal otse või tagurpidi asendis, muudab suunatuvastus automaatselt video asendi õigeks, lisades pildistamisnurkadega veelgi paindlikkust. Peegelkujutise taasesitamise režiim kuvab video horisontaalselt, mis on tõhus moodus tehnikate ülevaatamiseks, olgu siis tegemist tantsimise või golfilöögiga.

Heli käsitsi juhtimine
Sisenditaseme reguleerimise võimalus otse mikrofoni tasemekettalt ning sätete nagu suund ja sageduskoste konfigureerimine kaamerasiseselt. Väline mikrofonipesa annab veelgi suuremaid võimalusi ning toetab segasalvestamist sisseehitatud mikrofoniga.

Loominguline vabadus
Aeg- ja kiirluubis salvestamine võimaldab aeglustada videot kiiruseni 1/4 korda või kiirendada 4 korda. Intervallsalvestus võimaldab luua aegvõtte efekti, mis muudab video veelgi huvitavamaks. Videokollaaži režiim võimaldab pärast foto jäädvustamist lühikesi videoklippe teha.