i-SENSYS LBP352x


Kiire mustvalge kompaktse disainiga laserprinter paindlike prindimaterjali kasutusvõimalustega, mis on täiuslik nõudlike keskkondade jaoks, kus on vaja mitmekülgsust ja kiirust.

• Printimiskiirus 62 lk/min
• Väga tootlik ja paberimahtu saab suurendada kuni 3600 leheni. Lisaks mitmed kasseti konfigureerimisvalikud
• Sobilik kõikidesse keskkondadesse tänu oma väiksele kujule
• Printimine nutitelefonidest ja tahvelarvutitest tänu mobiilse printimise toele
• Tõhus kasutamine, kasutades suure tootlikkusega Canoni toonerikassette
• Lihtne hallata, kui seade on osa teie võrgust
• Valikulised turvalise printimise ja salvestamise funktsioonid
• Lihtne kahepoolne printimine, et vähendada jäätmeid ja säästa kulusid


Kiire ja paindlik printimine
Mudel LBP352x prindib mustvalgelt kiirusel 62 lk/min ja sellel on mitmeid paindlike konfigureerimisvalikuid, olles täiuslik kiirete töökeskkondade jaoks, kus on vaja vastupidavat ja mitmekülgset printerit. Lisavarustusena kuni nelja paberikasseti ja suuremahulise (kuni 1500 lehte) aluslaud-paberikasseti valimise võimalus teevad sellest hõlpsasti konfigureeritava ja väga produktiivse printeri.

Suur jõudlus väikses korpuses
Produktiivseks tööks vajate suure jõudlusega printerit ja seega on mudelil LBP352x suur 600-leheline standardne paberimaht, mida saab suurendada kuni 3 600 leheni. Kompaktne ja võimas kontorikaaslane, mis on oma mõõtmetelt siiski väike. Samuti on sellel suure tootlikkusega toonerikassett, mis laseb teil printida rohkem lehti, enne kui kassetti vahetama peate, mistõttu on seade veelgi produktiivsem. Printimisülesandest olenemata saab mitmekülgne mudel LBP352x sellega hakkama. Alates A5- kuni A4-formaadis kahepoolsete dokumentideni – seade prindib vaid sekunditega.

Pilvprintimine ja mobiilne printimine
Kuna LBP352x toetab funktsioone Apple AirPrint (iOS) ja Mopria (Android), saate hõlpsasti printida igast nende funktsioonide toega seadmest. Samuti on kasulikud Canoni rakenduse PRINT Business kaasaegsed funktsioonid. Nende jaoks, kes kasutavad töökohas Google'it, on mudel LBP352x sujuvaks integratsiooniks ka Google Cloud Printiga ühilduv.

Nutikad võrgundus- ja haldusfunktsioonid
Mudel LBP352x on suurepärane mitmekülgne täiendus teie olemasolevatele printeritele. PCL5e/6 ja Adobe PostScripti printerikeelte tugi tagab sujuva integratsiooni hallatud võrgukeskkondadesse. Mudel LBP352x sobib hästi hallatud printimisteenustega keskkonda ja ühildub Canoni kaughooldussüsteemiga e-Maintenance. Samuti saab mudeli LBP352x integreerida Canoni uniFLOW väljundi haldamise platvormi, pakkudes teile My Print Anywhere’i tõhusust ja turvalisust ning täiendavaid raamatupidamis- ja kulutuvastuslahenduste eeliseid.

Link tootja kodulehele!