Canon Xeed 4K500ST projektor


Nautige järgmise põlvkonna pildikvaliteeti ja paindlikkust tänapäeva kõige väiksema ja kergema* loomuliku 4K (4096 x 2400) installatsiooniprojektoriga. 5000 luumenit, 4K LCOS-paneelid ja 4K Canoni objektiiv tagavad hämmastavad tulemused.

• Suurem kui 4K eraldusvõime 4096 x 2400 juures
• 5000-luumenit ja loomulikku 3000:1 kontrastisuhet
• AISYS võimsaks heleduseks ja kõrgeks loomulikuks kontrastisuhteks
• Uus 1,3x suumobjektiiv ja 4K klaasobjektiiv
• Neli pöördjalga, pikenduse pikkus 12 mm
• HDMI 1.4 port
• Valdkonna standardile vastav juhtimisprotokoll
• Crestron Room View tugi juhtimiseks

Võimas, kerge ja täpne
Loomulik 4K eraldusvõime (4096 x 2400) tagab silmapaistvalt terava ja detailse teksti, sujuvama graafika ja rabavad pildid nii arvuti- kui ka videoallikatest. Kompaktse korpusega mudel XEED 4K500ST on kõige väiksem ja kergem installatsiooniprojektor turul.

Palju võimalusi loominguliseks projitseerimiseks
Looge isegi kumerale ja kaarjale pinnale projitseerides suurepäraseid kaasahaaravaid esitlusi mitme projektoriga, kasutades sisseehitatud servade kõrvutamise tehnoloogiat. Edasine seadistamine on lihtne tänu äärte teravustamise funktsioonile (muudab ainult servade fookust), alapikslite registreerimisele ja 28 testmustrile ning ainulaadselt arendatud 4K kahe pildimootori kõikidele funktsioonidele. Tõetruu piltide edastamine dünaamilise gamma funktsiooniga, mis väldib tumedate alade alasäritust ja heledate alade ülesäritust. Pilte projitseeritakse täpselt ja loomulike värvidega.

Täiustatud LCOS-paneeli tehnoloogia
LCOS (vedelkristall räni) paneelid töötavad koos AISYS-süsteemiga, et luua silmapaistvalt siledaid ja sujuvaid elavate ja täpsete värvidega pilte, kus ei ole soovimatuid mustri- ega vikerkaareefekte, mis sageli teiste paneelide tehnoloogiatega ilmneda võivad.

4K kvaliteet meditsiinilisse keskkonda
Meditsiinilised kujutised peavad olema kooskõlas rahvusvahelise standardiga (DICOM Part 14), et tagada hallskaalas piltide, näiteks röntgenpiltide, õige kuvamine. Sisseehitatud DICOM sim-režiim vastab sellele standardile, pakkudes nii Blue-base kui ka Clear-base värvitemperatuure. Selleks et tagada kujutiste täpne edastamine, mis väljendaks värvitoonide väikeseid erinevusi, on saadaval 21 erinevat gamma valikut, mis tulevad peenhäälestamisel kasuks.

Valdkonna parim jõudlus
Nii mudeli XEED 4K500ST AISYS-optikasüsteem kui ka kolm täpset 4K peegeldavat LCOS-paneeli on väga kompaktsed, kuid siiski valdkonna parima jõudlusega. AISYS-tehnoloogia parandab värviedastust, maksimeerib heledust ja täiustab kontrasti. Kaks pildimootorit saavutavad sujuvad ja kvaliteetsed pildid täpselt nii, nagu need mõeldud olid. Projektori kompaktne suurus võimaldab palju lihtsamat paigaldamist kohtades, kus ruum ja kaal on probleemiks.

Rohkem kui 4K
Jäädvustage suurepärase 4096 x 2400 eraldusvõimega (9 830 400 pikslit), mis on kõrgem kui DCI, maailma väikseima klassiga 0,76” LCOS paneel, et saavutada 4K eraldusvõime. Suur eraldusvõime ja värvide kvaliteet tänu kolmele LCOS-paneelile, mis võimaldavad pilte näidata just nii, nagu need mõeldud on.

Heledad ja selged pildid väikesest seadmest
Canoni kohandatud aspekti valgustamise süsteem AISYS (Aspectual Illumination System) juhib eraldi lambist tulevat valgust nii vertikaalses kui ka horisontaalses suunas. Suur 5000 luumeni suurune heledus on saavutatav ja säilitatav terves suumivahemikus, vähendamata kontrastitaset.

4K klaasist lai suumobjektiiv ja 5000 luumenit
Mudel XEED 4K500ST pakub uut 1,3x suumi ja 4K klaasobjektiivi, mis näitavad Canoni pikaajalist kogemust kvaliteetsete objektiivide disainimises. Koos projektori 5000-luumenilisele heledusele ja pidevale F2.6 avale saavutate mudeliga XEED 4K500ST pidevalt muljetavaldava heleduse terves suumivahemikus. 3 000:1 loomuliku kontrastisuhtega saavutate suurepärased ja realistlikud tulemused, mis on tõetruumate värvide ja sügavamate mustade toonidega – pakkudes täiustatud vaatamiskogemust.

Kumerale/kaarjale pinnale projitseerimise võimalus
Tänu äärte teravustamise reguleerimise funktsioonile on pilt täiuslikult teravustatud isegi kumerale või kaarjale pinnale projitseerides. Optiline korrektsioon võimaldab pildi servade teravustamist muuta. Nõgusate ja kumerate ekraanide reguleerimise võimalus 3 m raadiusest või kaugemalt. Suur f/2.6 ava säilitab väljasügavust, aga ava saab ka reguleerida, et väljasügavust olenevalt ekraani kumerusest suurendada. Objektiivi mälufunktsioon salvestab seaded, et neid oleks hiljem lihtne mitmetes rakendustes uuesti kasutada.

Moonutusteta pildid tervel projitseeritud alal
Teleri moonutused on vale kujuga pildiservad, mida põhjustab projektsiooniobjektiivi kvaliteet. Projitseerides ühe projektoriga, võib esineda padimoonutusi või tünnmoonutusi, kuid kui kasutate sulandatud pildi loomiseks mitut projektorit, siis ülekattuvaid pilte ei saa õigesti joondada, mille tulemuseks on halva kvaliteediga sulandamine. Teleri moonutusmääraga 0,12%, saab sulandatud pilte täiuslikult kuvada.

Loomulik 3000 : 1 kontrastisuhe
Olenevalt projitseeritud piltide tüübist, saab kontrastisuhet reguleerida alates suhtest 2000 : 1 kuni suhteni 3000 : 1, reguleerides iirist. Kumeral ekraanil kasutades aitab selline iirise juhtimine ka säilitada väljasügavust kogu projitseeritud alal.

Sujuv 4K videote esitamine kiirusel 60 kaadrit/s
Mudel XEED 4K500ST on disainitud nii, et see saavutaks mis tahes asendist suurepärased tulemused. +/-60% motoriseeritud objektiivinihe muudab pildi asendi reguleerimise lihtsaks, projektorit ei pea kallutama ega ümber paigutama. Nelja nurga perspektiivikorrektsioon tagab geomeetriliselt täpsed pildid. Suure eraldusvõimega nurkade sulatamise tehnoloogia aitab teil toota ilusti sulandatud pilte mitmest XEED 4K500ST projektorist ja pilte eraldi piksli tasandil korrigeerida. 5-astmelise reguleerimise abil saate RGB piksleid vaid 0,1 piksli haaval reguleerida, et esitlemine oleks ümaratel ja kumeratel ekraanidel selgem.

Mudeliga 4K500ST saate edastada sujuvat tihendamata 4K videosisu kiirusel 60 kaadrit/s. Sellel on kaks ainulaadselt arendatud 4K suure jõudlusega pildimootorit. Pilti saab täiustada liikumishägu vähendamise funktsiooniga, mis lisab iga kaadri vahele musta kaadri, et tagada selged pildi servad isegi kiiresti liikuvas videos. Simulatsioonituru nõuetele vastavad peaaegu kohesed reageerimismäärad ja 16,6 ms viivitus (1 kaadri viivitus 60 Hz juures) muudavad selle üheks kiireimaks projektoriks turul.

4K sisu (kuni 4096 x 2400 kiirusel 60 kaadrit/s) on võimalik esitada nelja DVI-D konnektori kaudu riba- või risttüüpi vormingus, või 4096 x 2160, kasutades 2 HDMI-kaablit. Ühte HDMI-kaablit võib kasutada 3048 x 2160 video esitamiseks kiirusel 30 kaadrit/s või 2K sisu kvaliteedi tõstmiseks 4K sisu kvaliteedile, kasutades Canoni enda kvaliteedi tõstmise algoritmi. Paigaldamisvalikud lasevad projektorit kasutada mis tahes 360-kraadise nurga alt ning hooldamine on lihtne, kuna lambile ja filtrile pääseb ligi isegi siis, kui projektor on paigaldatud.