PIXMA MG2550S


Täiuslik igapäevane kõik-ühes seade printimiseks, skannimiseks ja kopeerimiseks. Alates rohke tekstiga dokumentidest ja lõpetades perefotodega – Canoni mudeli PIXMA MG2550S printimismootor on ehitatud kvaliteeti ja kasutajasõbralikkust silmas pidades.

• Kopeerige, printige ja skannige selle taskukohase kõik-ühes seadmega
• Kiire dokumentide ja fotode printimine
• Kvaliteetsed väljatrükid
• Saage printimiseks inspiratsiooni CREATIVE PARK PREMIUMIGA
• Valikuliste XL-tintidega saate printida rohkem lehekülgi

Printimine, skannimine, kopeerimine – kodukasutajatele on nüüd printimine lihtne
Täiuslik kodukasutajatele mõeldud kõik-ühes seade, millega saate dokumente kiiresti printida, skannida ja kopeerida, ohverdamata kvaliteeti. Kasutajasõbralik Canoni mudel PIXMA MG2550S on stiilne, kompaktne ja lauale sobiv seade, millel on võimsad funktsioonid iga kodukasutaja jaoks.

Taskukohane seade, esmaklassiline printimiskvaliteet
Canoni mudel PIXMA MG2550S pakub suurepärast hinna ja kvaliteedi suhet: see on taskukohane kodukasutajatele mõeldud printer, millega saavutate suurepärase kvaliteediga dokumendid ja fotod. FINE kassetitehnoloogia aitab saavutada sügavad mustad toonid, erksad värvid ja äärmiselt täpsed detailid.

Kuni 30% väiksem kulu lehe kohta
Kasutades valikulisi suure tootlikkusega Canoni XL-tindikassette, säästate lausa 30% lehe pealt, võrreldes teiste standardsete toodetega. Printige ühe kassetiga rohkem lehti ja vahetage kassetti harvemini – Canoni mudeli PIXMA MG2550S kasutamine ei ole väga kulukas.

Olge loominguline
Organiseerige ja printige oma fotosid hõlpsasti rakenduse My Image Garden näotuvastusfunktsiooniga. CREATIVE PARK PREMIUM avab aga loominguliste võimaluste maailma tänu professionaalsete kunstnike disainide valikule, mida saate kasutada postkaartide, kalendrite ja sünnipäevakaartidena ning palju enamat.

Sisseehitatud energiasäästlikkus
Kasutage vähem energiat tänu automaatsele sisse- ja väljalülitamisele. Vajutage oma sülearvutis printimisnuppu ja vaadake, kuidas printer kohe energiasäästurežiimist ärkab ja on printimiseks valmis isegi siis, kui te seda eelnevalt sisse ei lülita.