EOS 5D Mark III kere (rendikaamera)


Leiunurgas müügil olev EOS 5D Mark III rendikere on hea väljanägemisega ja heas seisukorras (läbisõit 51897). Komplektis on kõik standard varustusse kuuluv. Kaamerale anname kaasa 1 aasta garantiid. Kaamerat saab vaadata ja proovida Overalli Tallinna Proshopis.




Põhiomadused
• Uus 22,3 megapiksline täiskaader CMOS-sensor
• 61 autofookus (AF) punkti
• Sarivõte 6 kaadrit sekundis (järjest kuni 16270 kaadrit)
• ISO tundlikkus 100-25600 (laiendatav 50-102400)
• Full-HD (1080p) lahutusvõimega videorežiim koos käsijuhtimisega
• 14-bitine A/D konverteerimine ja DIGIC 5+ kujutise töötlusprotsessor
• Keskonnakindlam kui eelkäija 5D Mark II
• 8,11cm (3,2") ja 1, 04 milj.pikslse lahutusvõimega LCD-ekraan
• Kõrge dünaamilise ulatuse režiim (HDR)
• 3,5mm mikrofonisisend, lisaks sisseehitatud mikrofon ning valjuhääldi
• Live View režiim ning kolm autofookustamise režiimi
• HDMI väljund

22,3 megapiksline täiskaader CMOS sensor
Pildista kõrgekvaliteedilisi fotosid 22.3 MP CMOS-sensori ja Digic 5+ protsessoriga. Värvid on kirkad ja loomulikud ning detailid joonistuvad väga hästi välja nii tumedatel äärealadel kui ka väga eredatel aladel.

Kvaliteetne töö hämarates valgustingimustes
EOS 5D Mark III tagab suurepärase pildikvaliteedi mistahes rasketes valgustustingimustes. Tänu suurele ISO tundlikkuse vahemikule 100-25 600 (laiendatav 50-102 400) võib käest pildistada kasvõi päikeseloojangut.

61-punktiline automaatteravustamine
Ülitäpse 61-punktilise autofookusega saab probleemideta pildistada teravalt ka kaadriservas asuvaid objekte. Liikuvate objektide täpse teravustamise tagavad 41 ülitundlikku ristitüüpi sensorit, millest 5 on lausa topeltristi tüüpi.

Kiire sarivõte
Sagedusega kuni 6 kaadrit sekundis saab pildistada järjestikku kuni 16270 JPEG pilti (UDMA mälukaardiga).

HDR-reziim
HDR-reziimis tulevad detailid väga hästi esile ka varju ja ereda valgusega aladel.

Full-HD videosalvestus
Naudi täiskõrglahutusega video filmimist 1080p resolutsiooniga. Manuaalkontroll ja suur valik Canoni EF-seeria optikat võimaldavad filmida maksimaalse kvaliteediga filme.

Suurepärane heli kvaliteet
EOS 5D Mark III salvestab digitaalse stereoheli diskreetimissagedusel 48 kHz ja annab kasutajale suure kontrolli heli seadetele.
Kaameral on 3.5mm mikrofoni pesa välise mikrofoni lisamiseks ja kõrvaklappide pesa, et saada võimalikult parimat kontrolli heli kvaliteedi üle filmimise ajal.

Pildi töötlus kaameras
Alusta piltide töötlemisega juba enne koju jõudmist – hinda pilte skaalal 1-5, saad ka ekraanil korraga võrrelda kahte pilti. Kasuta ka kaamerasisest RAW-konverteerimist – näiteks konverteeri pildid kohe must-valgeks.

Mõeldud kasutamiseks keerulistes oludes
Magneesiumist korpus annab aparaadile tugevuse ja vastupidavuse ilma kaalu lisamata. Tolmu ja niiskuse kaitseks on kaamera varustatud ilmastikukindlate tihenditega.

Vaata Canoni demovideot Radball, tunnustatud loodusfotograaf Urmas Tartese ja meie videopartner Smokedsparrow operaatori Jakob Kanguri esmamuljeid kaamera kohta.