PIXMA TS5050 must


Stiilne ja ökonoomne koduprinter, mis teeb printimise imelihtsaks. Olles lausa 40% väiksem kui selle varasemad mudelid võimaldab see säästa ruumi ning mahub mugavalt igale lauale või sinu kodukontorisse.
Canon FINE-tindiprinteritehnoloogia ja viis eraldi tindimahutit tagavad säästlikuse, kasutaja mugavuse ja kvaliteetse tulemuse.

• Kompaktne WiFi-ga printer dokumentide ja fotode trükkimiseks.
• Võimalik printida kasutades nutiseadmeid ja pilveteenuseid
• Prindi eraldusvõime 4800 x 1200 dpi, FINE tindipea.
• 5 eraldi tindikassetti.
• Valikulised suure tootlikkusega tindid
• Printimiskiirus mustvalgelt 12,6 kujutist/min ja värviliselt 9 kujutist/min.
• 10x15 foto 39 sekundiga.
• Manuaalne kahepoolne printimine.
• Võimalik printimida SD-mälukaardilt

Suurepärane koduprinter

Kiire ja mugav käsitlemine tänu kergesti kohandatavale esipaneelile ja 7.5 cm LCD kuvarile.
Prindi kus iganes sa ka ei asuks, kasutades vaid oma nutitelefoni, kaamerat, SD-mälukaarti või erinevaid pilveteenuseid.
Innovatiivne tagumiseküljel asuv paberi etteandur võimaldab printida ääristeta fotosi lausa 40 sekundiga.
Mustvalgelt on võimalik printida kiirustega 12,6 kujutist/min, värviliselt 9 kujutist/min ning 10 x15 cm ääristeta foto printimiseks kulub vaid 39 sekundit.

Säästlik
Minimaalsed kulud ja maksimaalne kokkuhoid. Tänu eraldi tindimahutitele on võimalik välja vahetada vaid otsa saanud tint. Mõistlikus hinnaklassis ja ruumisäästev printer, mis sobib mugavalt väiksematesse ruumidesse.

Kergesti juhitav
7,5 cm LCD-ekraan ja lihtne kasutajaliides muudavad printeri opereerimise, piltide vaatamise ja pilveteenuste kasutamise imelihtsaks.

Innovatiivne disain
Printer sisaldab mitmeid uuendusi nagu näiteks dokumendi eemaldamise meeldetuletaja, manuaalselt kallutatav esipaneel ja tagumiseküljel asuv paberi etteandur kiireks ja mugavaks printimiseks, olles seejuures kompaktsem kui kunagi varem.

Nutitelefoni ja tahvelarvuti valmidusega
Laadige alla Canoni rakendus PRINT, mis on juurdepääsetav kasutades PIXMA Cloud Link’i või printeri ekraani kaudu, ning kasutage oma nutitelefoni või tahvelarvutit, et hõlpsasti printida või skannida otse sotsiaalvõrgustikest või pilveteenustest.

Pilveühendus
Kasutades PIXMA Cloud Linki saate vaid sekunditega fotosid printida otse pilveteenustest või sotsiaalmeediavõrgustikest nagu näiteks Dropboxist, Google Drivest, OneDrivest, Instagramist, Facebookist ja paljudest teistest. Samuti saate skannitud dokumente ja fotosid laadida üles otse GoogleDrive’i, OneDrive’i ja Dropbox’i.