EOS C300 Mark II PL kere

Hind: 9 038.16 €


Canon kinokaamera EOS C300 Mark II salvestab seesmiselt 4K, 2K ja Full-HD reziimis, välisele salvestajale 4Kraw'd. Lai 15 astmelise dünaamiline ulatus, Canon Log/Log2/Log3 ning Dual Pixel CMOS ehk sensori pinnalt toimiv autofookus ja nn. fookus-abi käisteravustamisel, teevad Mark II selgelt eristuvaks tööriistaks.

• 8,85 MP Super 35 mm CMOS-sensor
• Salvestage 4K kiirusel kuni 410 Mbps / 10-bitti XF-AVC H.264 koodeki abil
• 15-astmeline DR ja Canon Log2
• Salvestage samal ajal 4K sisemiselt ja 4K RAW väliselt
• Dual Pixel CMOS-automaatteravustamine
• ISO kuni 102 400
• Väiksed katiku moonutused
• BT.2020, Canon Cinema Gamut ja DCI-P3
• 4 kanalit 16-/24-bitine heli
• Lai valik ühilduvaid objektiive

Canon C300 MK II Field test from Atte Henriksson on Vimeo.


Canon 2016 Showreel from Canon Pro on Vimeo.

8,85 MP Super 35 mm CMOS-sensor
Täiustatud 8,85 MP Super 35 mm Canoni CMOS-sensor on disainitud spetsiaalselt videote jäädvustamiseks ning sellega saavutate suurepärased kõrglahutusega pildid, mis on suure tundlikkuse, vähese müra ja kauni väljasügavusega.

Loominguline paindlikkus
Nautige mitmeid kvaliteetseid loomingulise jäädvustamise võimalusi väga mitmekülgse XF-AVC H.264 koodeki abil. Jäädvustage suurepäraseid 4k videoid kiirusel 410 Mbps / 10 bitti ning ühendage hõlpsasti olemasolevatesse 4K töövoogudesse ja valige eraldusvõime kombinatsioon ning koodeki tüüp, mis teie tööga kõige paremini sobivad.

Manööverdamisruum
Maksimaalseks vabaduseks järeltöötluses jäädvustab sisseehitatud Canon Log2 maksimaalsed toonide vahemikud, pakkudes kuni 15-astmelist dünaamilist vahemikku

Jäädvustage sisemiselt suurepäraseid 4K pilte
Realiseerige oma loominguline nägemus. Jäädvustage samal ajal suurepäraseid kõrge bitikiirusega 4K/UHD pilte kahele sisemisele CFast 2.0™ mälukaardile, 2K puhverfaili SD-kaardile ja 4K RAW väljundeid välistesse seadmetesse, et tagada tõhus töövoog. Kasutage 4K pildi jäädvustamise lõputuid võimalusi. Saate jäädvustada täis-HD pilti parema kvaliteedi ja märgatavalt selgemate tulemustega tänu HD-töötluse ülediskreetimisele.

Lihtsad automaatsed funktsioonid
Võtke kätte ja jäädvustage. Samuti muudavad mudeli EOS C300 Mark II mitmed käsijuhtimisnupud elu sõltumatu kaamerakasutaja jaoks kergemaks tänu uuenduslikele automaatsetele funktsioonidele, mis lasevad teil tegevusele keskenduda. Need hõlmavad Dual Pixel CMOS-automaatteravustamist, mis katab pildist umbes 80% vertikaalselt ja 80% horisontaalselt, näotuvastusega automaatteravustamist (ühilduvate objektiividega) ja automaatset valge tasakaalu – seega ei maga te kunagi ühtegi võtet maha. Automaatteravustamist on veelgi täiustatud ja automaatteravustamise kiirust saab nüüd valida (ühilduvate objektiividega) ning automaatteravustamise subjekti jälgimise funktsioonid tagavad loomulikuma teravustamise.

Suurepärane jõudlus mis tahes valguses
Pildistage kus iganes ja jäädvustage vähese müraga materjali igasugustes keerukates pildistamisoludes tänu ISO-vahemikule kuni ISO 102 400, mille abil saavutate täiustatud tundlikkuse ja parima jõudluse nõrgas valguses. Sisseehitatud ND-filtrid pakuvad võimalikku 10 astet paremat särijuhtimist (laiendusrežiimis) heledas valguses või juhul, kui on vaja laia ava.

Väiksemad katiku artefaktid
Sensori lugemiskiirus on märgatavalt parem ning katiku moonutused veelgi väiksemad. Seega säilib isegi liikuvate subjektide õige kuju paremini.

Laiem värvide valik
EOS C300 Mark II pakub erinevaid värvigammasid, mis sobivad teie töövoogude ja prindimaterjalidega, sh BT.2020, Canon Cinema Gamut ja DCI-P3.

Kvaliteetne heli
EOS C300 Mark II toetab LPCM 24-bit/48 kHz heli ja helikvaliteet on sama hea kui CD-plaadil. See pakub 4-kanalilist sisendit, sh mikrofonipesa, sisemine monofooniline mikrofon ja kaks XLR-terminali, mis võimaldavad valida ja kombineerida mitu heliallikat, et salvestada õhkkonna tõelist heli.

Lai valik vahetatavaid objektiive
Suurendage oma loomingulisi valikuid rohkem kui 90 Canoni vahetatava EF- ja EF Cinema objektiividega. Servo suum muudab pildistamise veelgi mitmekülgsemaks. Volitatud hoolduskeksus saab EF-objektiivikinnituse lülitada PL-i ja uuesti tagasi.