i-SENSYS MF633Cdw

Hind: 303.99 €


Kvaliteetse värvilise laserprintimise ja võimeka ning
vähese hooldusvajadusega multifunktsionaalne MF630 seeria on disainitud vastama modernsete väikeettevõtete nõudmistele.

• Kiire värviline laserprintimine 18 lk/min
• Mopria ja AirPrintiga ühilduv mobiilne printimine
• Turvaline PIN-koodiga printimine
• Lihtsustatud korrashoid
• 12,7 cm värviline puuteekraan
• Lasertehnoloogia täiustatud värviesituseks
• Suure tootlikkusega toonerikassetid
• Kompaktne ruumisäästlik disain

Lihtne puuteekraan
MF633Cdw intuitiivne 12,7 cm värviline puuteekraan pakub kasutajatele lihtsat ligipääsu vajalikele funktsioonidele. Ükskõik, kas tegu on lihtsate või keeruliste ülesannetega, nuppudeta puuteekraani abil on võimalik kiiresti teha kõiki töid. Puuteekraani kasutades suureneb tootlikkus ja kaob vajadus koolitamise või tehnilise toe järele.

Disainitud mobiilsete ettevõtete jaoks
Modernsed väikeettevõtted on liikuvad, hajutatud ja mobiilsed. MF633Cdw on loodud kaasaegsete töötajate jaoks – Airprinti (Apple) ja Mopria (Android) tugi ning lähiväljaside ja QR-koodi paarimine tagavad kiire ja lihtsa ühenduvuse. Juhtmevaba otseühendus lubab külalistel printida võrguühendust kasutamata ja rakendus Canon PRINT Business teeb võimalikuks mitmed hindamatud funktsioonid, mis täiustavad mobiilset töötamist.

Printimine ja skannimine vaid sekunditega
Tootlikkus on oluline: väikeettevõtted vajavad usaldusväärset printerit, mis ei vähendaks tõhusust. MF633Cdw printer toodab 18 lehekülge minutis, millega tagatakse teiste kiirete väikeettevõtetega konkurentsis püsimine.

Paeluv värvikvaliteet
Canoni MF633Cdw printer pakub uuendatud laserprintimise kvaliteeti, tagades julge, tugeva ja tähelepanu püüdva värvikvaliteedi. Lisaks ülikiirele printimiskiirusele ja tõhusale tööle pakub printer järeleandmatut ja elavat pildiedastust, mis kindlustab, et töötajad saavad maksimeerida oma müügi-, turundus- või ettevõttesiseste materjalide mõju.

Väike hooldusvajadus
Kõik-ühes toonerikasseti ja automaatse tooneri tihendi eemaldamise süsteemiga MF633Cdw vähendab hooldusvajadust ja laseb väikeettevõtetel teha seda, mida nad kõige paremini oskavad. Lihtsasti paigaldatavate suure tootlikkusega toonerikassettidega
printer on varustatud ka kulutarvikute oleku monitoriga, mis annab kasutajatele teada, kui midagi on vaja peagi
välja vahetada, vähendades nii hooldusest põhjustatud tööseisakuid.