Binokkel 10x32 IS

Hind: 1 448.99 €


10x suurendusega kaasaskantav pildistabilisaatoriga Canoni binokkel sobib suurepäraselt linnuvaatluseks, reisimiseks või spordisündmuste jaoks.

• Kaugelasuvatele subjektidele on võimalik minna 10x lähemale
• Ülistabiilne vaateväli võimsa optilise pildistabilisaatoriga
• Täpne Canoni optika suureks eraldusvõimeks ja täpseteks värvideks
• Hästi tasakaalustatud kummikattega disain, mis on vastupidav ja mugav
• Täiuslik linnuvaatluseks, reisimiseks ja spordisündmusteks


Kaugelasuvatele subjektidele on võimalik minna 10x lähemale
Kompaktne ja praktiline binokkel, millega saate kaugelasuvatele objektidele intensiivselt ja selgelt 10x lähemale liikuda. Seade on igale poole lihtne kaasa võtta ning sobib suurepäraselt reisimiseks, linnuvaatluseks ja mitmete spordialade vaatamiseks.

Ülistabiilne vaateväli võimsa optilise pildistabilisaatoriga
Võimas optiline pildistabilisaator korrigeerib kiiresti ja täpselt pilti seadme värisemise või liigutamise korral. Pildistabilisaator suudab toime tulla isegi sõiduki liikumisest tekkiva värinaga. Tänu väikesele voolutarbele, peab täis laetud aku vastu ligikaudu 10 tundi

Täpne Canoni optika suurepäraseks suure eraldusvõimega vaatamiseks
Nautige suurepärast kvaliteeti suure eraldusvõime ja väheste moonutustega tänu Canoni täpsele optikale. Optika hõlmab Super Spectra vääristust, mis on Canoni uuendatud EF-objektiivide valikule omane. Samuti saavutate elava ja kontrastse vaate täpse värvide renderdusega. Puuduvad sisemised peegeldused, mis võivad põhjustada pettekujutusi ja helke.

Ilus vaateväli nurgast nurgani
Kogege ilusat vaatevälja ning selget, ühetasast ja väheste moonutustega vaadet nurgast nurgani tänu vaatevälja tasandavale optikale ja Porro II prisma disainile. Vaadake kogu vaatevälja mugavalt pika 14,5 mm silmakaugusega – täiuslik prillikandjatele.

Disainitud lihtsust, vastupidavust ja mugavust silmas pidades
Binokkel on disainitud nii, et seda oleks hea käes hoida, ning sellel on suured kummist okulaarivarjukid, et vaatamine oleks mugav ja hästi tasakaalustatud. Samuti on sellel mugavas kohas asetsev pildistabilisaatori nupp ja sujuv teravustamise. Tänu vähepeegelduvale välispinnale ja väheläikivale eesmisele pinnale ei sega te linde ega loomi.