SELPHY CP-1300 roosa

Hind: 148.00 €


SELPHY CP1300 on täiuslik kompaktne juhtmevaba fotoprinter, mis sobib nii kaasaskandmiseks kui ka kodus kasutamiseks. Prindi oma mälestused hõlpsasti otse oma nutiseadmest, suurepärase kvaliteediga väljatrükina, mis kestab terve eluaja.

• Lihtne ja kiire printimine mobiilseadmetest
• Printimine otse USB'lt või kaamera mälukaardilt
• Meenutage hetki kauakestvate ja isegi veekindlate väljatrükkidega
• Lihtne loomingulisus ja pingutuseta juhtimine
• Mugav kallutatav 8 cm LCD ekraan
• Kompaktne, stiilne ja kaasaskantav fotoprinter
• Valikus erinevad viimistlused standardse fotopaberiga


Lihtne ja kiire printimine mobiilseadmetest
Printige hõlpsasti otse oma nutiseadmest kasutades rakendust Canon PRINT. Spetsiaalne Wi-Fi nupp pakub kiiret ligipääsu Wi-Fi seadetele, et saaksite ruttu ühenduse luua ja kiiresti juhtmevabalt printida. Samuti saate printida mälukaartidelt, USB-mälupulkadelt või oma kaamera mälukaardilt.

Meenutage hetki kauakestvate laborikvaliteediga väljatrükkidega
Printige laborikvaliteediga vähem kui ühe minutiga. Värvisublimatsiooni tehnoloogia 300 punkt/tolli juures pakub 16,8 miljoni värvi valikut ning saavutab suurepärase värvisügavuse ja -gradatsiooni. Automaatne kujutise optimeerimine korrigeerib nutikalt pildi vead.

Lihtne loomingulisus ja pingutuseta juhtimine
Täiustage oma mälestusi mitmetel loomingulistel viisidel ja ülikiiresti. Saate oma värve täpselt viimistleda ning luua ja printida hõlpsasti dokumendifotosid mitmetes tavapärastes suurustes. Kasutage kahe dokumendifoto printimise funktsiooni Dual ID Print, et teha ühele paberilehele kahe erineva suurusega dokumendifotod koos prinditud lõikejuhikutega, mille abil pildid täpselt välja lõigata.

Kompaktne, stiilne ja kaasaskantav fotoprinter
See ülikompaktne ja lihtsasti kaasaskantav printer sobib tänu stiilsele, uuenduslikule ja kasutajasõbralikule disainile täiuslikult kaasaegsesse koju ning saavutab kiire, usaldusväärse ja professionaalse kvaliteediga fotode printimise ükskõik kus. Printige liikvel olles tänu lisavarustusse kuuluvale võimsale akukomplektile.

Valikus erinevad viimistlused standardse fotopaberiga
Spetsiaalne kate kaitseb kõiki fotosid pritsmete, plekkide ja luitumise eest ning need kestavad albumis hoides kuni 100 aastat. Saate isegi lisada ühe kolmest poolläikivast viimistlusest, et ennetada näpujälgi ja luua traditsiooniliste laborifotodega sarnaseid fotosid, muutmata seejuures mingeid kulutarvikuid.

Erinevad loomingulised võimalused
Kasuta oma SELPHY CP1300 printerit oma järgmisel peol fotoputka loomiseks. Võimalus kinkida külalisetele ilusaid mälestusi, printides välja ka nelja 4x6 suuruses pildiga fotoribasid. Või kasuta lõbusat Party Shuffle valikut, mis võimaldab su sõpradel saata pilte printerisse otse oma nutiseadmest ning luua sul printimiseks toredaid kollaaže teie ühiste lõbusate hetkede mälestuseks.