DR-C230

Hind: 578.49 €


Mudel imageFORMULA DR-C230 on ülikompaktne ja võimas vastupidava disaini ja usaldusväärse paberikasutusega lauaskanner, millega saate jäädvustada mitmeid dokumendisuurusi ja -formaate, sh passe.

• Tõstke tootlikkust kiire kahepoolse skannimisega kiirusel kuni 60 pilti/min
• Skannige ühe seadmega hõlpsasti erinevaid dokumenditüüpe, sh passe
• Nautige meelerahu tänu eriti usaldusväärsele paberikasutusele ja vastupidavale ehitusele
• Parandage ümbritsevat keskkonda tänu vaiksele tööle, kompaktsele ehitusele ja elegantsele disainile


Suure jõudlusega ja paindlikud rakendused
Mudelil imageFORMULA DR-C230 on esmaklassiline ehituskvaliteet ja tõhususele suunatud funktsioonid. DR-C230 pakub kiiret skannimist kuni 30 lk/min / 60 pilti/min, olles loomulik kõikehõlmav valik kontori osakondade ja töörühmade jaoks. Selle vaikne töö – ning kompaktne ja atraktiivne disain – jätavad hea mulje teenindusruumides ja klienditeeninduspunktides, näiteks pankades, hotellides, haiglates ja riigiasutustes.

Disainitud kliendi vajadusi silmas pidades
Mudeli imageFORMULA DR-C230 vastupidav konstruktsioon ja tugev dokumendisöötur arendati välja klientide antud tagasiside tulemusena. Oma skannerite kategoorias esindab see järgmist sammu ehituses, jäädvustades kuni 3500 skanni päevas. Teie tootlikkus on maksimaalne tänu 60-lehelisele automaatsele dokumendisööturile, mis söödab usaldusväärselt segadokumentide ja prindimaterjalide pakke: alates passidest ja plastikkaartidest kuni kahepoolsete A4- ja A3-formaadis dokumentide (kasutades fooliot) ja kuni 3 m pikkuste dokumentideni.

Täpne paberikasutus
Teie töövoo sujuvamaks muutmiseks pakub mudel imageFORMULA DR-C230 võimsat ja kvaliteetset söötmismehhanismi, mis tagab oma klassi parima usaldusväärsuse erinevate dokumentide, sh üliõhukeste 27 g/m² paberite, skannimisel. Ultraheliga topeltsöötmise tuvastamise ja topeltsöödu vabastamise funktsioon võimaldab skannimise kiiresti taaskäivitada ning ooteaeg on minimaalne.

Lihtne kasutamine, püsivad tulemused
Mudel imageFORMULA DR-C230 hõlmab mitmeid kvaliteetseid pilditöötlusvõimalusi. Need hõlmavad automaatse paberi suuruse ja teksti suuna tuvastamise, teksti täiustamise ja kiiva kujutise korrigeerimise funktsioone ning automaatset värvide tuvastamist. Kasutajasõbralik juhtpaneel võimaldab kasutajal vaid ühe nupuvajutusega skannida – kiirendage ja lihtsustage skannimistöid.

Rikkalik tarkvarakomplekt
Canoni täiustatud rakendus CapturePerfect võimaldab tõhusat pakkskannimist ja toetab kaasasolevat Kofax VRS draivert, et pildikvaliteeti täiustada. Dokumentide intuitiivseks skannimiseks ja neid seejärel mitmetesse sihtkohtadesse saatmiseks (sh pilveteenustesse) kasutage lihtsalt Canoni rakendust CaptureOnTouch. Kaasasolev tarkavara eCopy PDF Pro pakub võimsaid PDF-failide loomise, muutmise ja konverteerimise tööriistu.

Taskukohane kasutamine ja hooldamine
Mudeli imageFORMULA DR-C230 pika kasutuseaga aeglustusrullikut ja söötmisrullikut on lihtne ise vahetada, seega on omamiskulud minimaalsed. Muljetavaldavalt väikene voolutarve, vaid 19 W töötades ja 1,4 W ooterežiimis, vähendab lisakulusid veelgi ja minimeerib ka mõju keskkonnale.