RF 24-105mm F4.0 L IS USM

Hind: 1 579.00 €


Canon RF 24-105mm f/4L IS USMCanon RF 24-105mm f/4L IS USM on mitmekülgne suumobjektiiv, mis sobib nii fotograafidele kui filmitegijatele. Viie etapiline pildistabilisaator võimaldab teravaid pilte ka aeglasemate säriaegadega. Objektiivi Nano USM teravustamine töötab täpselt ja ülikiiresti, filmimisel võimaldab objektiiv ka reguleeritava sujuvusega püsivat teravustamist.

Canoni kampaania tagasimakse 100€. Kampaania kehtib kuni 31.07.2024

Objektiiv sobib nii stuudiosse, loodusesse, reisile või filmivõtetele, olles tugevaks tööriistaks nii professionaalidele, harrastajatele kui blogijatele. Objektiivi esimese ja tagumise läätse fluor kattekiht võimaldab lihtsat puhastamist. Canon L-seeriale vastavalt on objektiivil tavapärasest suurem niiskus ja tolmukindlus.

Muutumatu ava f/4 võimaldab fookuskaugusega mängida säritust samas muutmata. Objektiivi eesotsas olev kontroll-rõngas võimaldab intuitiivset kaamera seadete muutmist. Objektiivi asfäärilised ja UD läätsed tagavad suurepärase teravuse. Asfäärilised läätsed muudavad objektiivi kompaktseks ning aitavad kompenseerida moonutusi ja sfäärilisi aberratsioone.