RF 50mm F1.2 L USM

Hind: 2 849.00 €


Canon RF 50MM F/1.2L USM objektiiv seab uue standardi fotograafias. Ülim teravus, loov kasutuskontroll ning võimekus vähese valguse tingimustes teeb sellest tähelepanuväärse objektiivi.


Canoni kampaania tagasimakse 250€. Kampaania kehtib kuni 31.07.2024

RF 50mm f/1.2 L USM pakub täiskaader fotograafias enneolematuid optilisi omadusi ja funktsionaalsust.
Selgus ja teravus toovad pildile märgatavalt rohkem detaili, seda isegi pildi servades.

Objektiiv sobib nii portree- kui tänava fotograafiaks, lisaks on asendamatu tööriist fotograafidele kelle eesmärk on jõuda üliteravate ja detailirohkete fotokunsti printideni.

Inimsilmaga sarnane perspektiiv ja ülisuur ava võimaldavad väikest sügavusteravust, rõhutamaks detailsust ja tuues esile just fotograafile või filmitegijale olulise.
Automaatne teravustamine on ülitäpne ja kiire ka ava f/1.2 juures.
Suur ava võimaldab kasutada kiiret säriaega ka vähese valguse tingimustes, külmutades sedasi liikumise ja kaamera raputamise.

Ring USM automaatne teravustamise süsteem on loodud spetsiaalst suurte läätsede liigutamiseks. Teravustamine kiiresti ja täpselt ning objekte saab jälgida ja järgida terve kaadri ulatuses.

Canon L-seeriale vastavalt on objektiivil tavapärasest suurem niiskus ja tolmukindlus. Objektiivi eesotsas olev kontroll-rõngas võimaldab intuitiivset kaamera seadete muutmist.