Speedlite 470EX AI


Võimas Speedlite’i välklamp 470EX-AI on varustatud ainulaadse motoriseeritud kallutatava välgupeaga, mis kohaneb automaatselt tekkivate varjudega, tagades mugava ja kiire professionaalse kvaliteediga valgustuse. See on välklamp, mis mõtleb teie eest, võimaldades teil hetkele keskenduda.Speedlite 470 EX-AI sobib kõikidele EOS kaameratele, kuid AI Bounce full-auto režiim töötab vaid kaameratega alates 2014 ja uuemad (välja arvatud: EOS 2000D, EOS 4000D, EOS 1300D, EOS M6, EOS M5 ja EOS M3).

Speedlite’i välklambi abil on välgu kasutamine lihtne ja saate valgustada nagu professionaal
See võimas kesktaseme Speedlite pakub põnevat võimalust jäädvustada kiiresti professionaalse valgustusega pilte.
Tänu kallutatavale ja pööratavale motoriseeritud välgupeale leiab see välklamp automaatselt õige nurga ning tagab loomuliku ja ilusa valgustuse.

Reageeriv välklamp
Motoriseeritud välgupea reguleerib end automaatselt, tagades alati õige peegeldumisnurga täiustatud valgustuse saavutamiseks olukordades, kus on vaja loomuliku ja professionaalse valgusega pilte.

Võimas, paindlik ja kiiresti reguleeritav
Juhtarvuga 47 m mudel Speedlite 470EX-AI on täiuslik suurte alade valgustamiseks ning valguse peegeldamiseks seintelt ja lagedelt, et saavutada pehmemad ja loomulikumad tulemused.

Valgustage laiemalt ja kaugemale
Sisseehitatud välgupea eesmärk on viia välklambi valguse nurk vastavusse kasutatava objektiivi vaatenurgaga, töötades suumivahemikus 24–105 mm (samaväärne täiskaadrilise väärtusega).

Selge ja detailne ekraan
Punktmaatriksekraanil kuvatakse üksikasjalikku teavet sisaldavaid ekraanimärke ja kergesti loetaval LCD-paneelilt on näha kõik välklambi sätted.

Loomingulised valgusolud
Välklampi Speedlite 470EX-AI saab käivitada optilise päästiku abil. See lubab EOS-kaameratel, milles on sisseehitatud integreeritud Speedlite'i saatja, käivitada välklampi 10 m kauguselt ilma, et oleks vaja lisavarustust.