XF-705 videokaamera

Hind: 7 890.00 €


XF-705 on professionaalne 4K UHD videokaamera, mis on varustatud uusima HEVC koodekiga, pakub tele- ja filmitööstusele kvaliteetset sisemist UHD HDR-salvestust või salvestuse edastamist....
Canon XF-705 on uuenduslik XF-HEVC salvestusvorming ja täiustatud 12G-SDI liides UHD HDR-salvestuse jaoks.
Canoni esimene professionaalne videokaamera, mis toetab uut XF-HEVC failiformaati, võimaldab salvestada 4 : 2 : 2 10-bitised UHD (HLG/PQ) faile otse sisemistele SD-kaartidele. Lisaks suudab see 12G-SDI liidese või Etherneti ühenduse kaudu edastada UHD-signaali

4K UHD/50P, kuni 160 Mb/s
HLG/PQ, sisemine HDR-salvestus ja edastus
Täpne ja usaldusväärne automaatteravustamine
1,0-tüüpi CMOS-sensor
HEVC/H.265, 4K UHD/50P 4 : 2 : 2 10-bit
12G-SDI terminal, ühe kaabliga 4K UHD edastus
25,5–382,5 mm, 15× L-seeria lainurksuum
XLR-terminalid, AES/EBU digitaalne heli


Uuenduslik XF-HEVC salvestusvorming ja täiustatud 12G-SDI liides UHD HDR-salvestuse jaoks
Canoni esimene professionaalne videokaamera, mis toetab uut XF-HEVC failiformaati, võimaldab salvestada 4 : 2 : 2 10-bitised UHD (HLG/PQ) faile otse sisemistele SD-kaartidele. Lisaks suudab see 12G-SDI liidese või Etherneti ühenduse kaudu edastada UHD-signaali.

4K UHD/50P 4:2:2 10-bitine tugi koos HEVC-ga
1,0-tüüpi CMOS-sensor ja DIGIC protsessor toodavad professionaalseid 4K UHD 50P pilte 4:2:2 10-bitises failivormingus, kasutades väiksemate failide juures Canoni uut ja tõhusat XF-HEVC failiformaati, mis võimaldab faile otse SD-kaardile salvestada. Lisaks on toetatud mitmed teised salvestusvormingud, sh XF-AVC, ja kuni 120P kaadrisagedus.


Lihtne HDR-töövoog
XF 705 suudab salvestada sisemiselt kahes HDR-formaadis. Selleks kasutab see HLG-d või PQ-d ja ulatuslikke HDR-i abifunktsioone, mille eesmärk on aidata kasutajal kontrollida HDR-salvestuse säri. Kui aeg ei ole kõige tähtsam, võimaldab Canon Log3/BT.2020 tugi paindlikku HDR-i järeltöötlust.

Täiustatud 12G-SDI ja IP-edastus
Neli korda suurema andmesidemahuga kui 3G-SDI – 12G-SDI terminal suudab edastada kvaliteetset tihendamata andmehulka läbi ühe professionaalse liidese. Lisaks pakub sisseehitatud Etherneti port võimalust 4K IP-edastuseks.

Täpne ja usaldusväärne automaatteravustamine
1,0-tüüpi suure eraldusvõimega sensoriga on teravustamise täpsus ülioluline. Seepärast on XF705 varustatud Canoni uuendusliku kahepikslilise CMOS-automaatteravustamissüsteemiga, mis tagab, et nii automaatteravustamine kui ka käsitsi teravustamine on täpne ja usaldusväärne. See annab kasutajatele kindluse kasutada ava, jälgida liikuvaid subjekte või juhtida fookust minimaalse pingutusega.

15× suumiga L-seeria lainurkobjektiiv
Pildi jäädvustamine algab suurepärasest optikast ning Canoni L-seeria objektiiv võimaldab seda tänu kompaktsele kolme rõngaga 15× lainurksuumile, mis kasutab 5-teljelist pildistabilisaatorit, et jäädvustada suurepärast 4K UHD pilti.

Professionaalsed funktsioonid
Võttes arvesse populaarseks saanud kaamerale XF305 antud tagasisidet, on mudeli XF705 juures täiustatud selle ergonoomilisi ja professionaalseid funktsioone, sh HDR-pildi jälgimist tänu sissehitatud pildinäidikule ja muudetava nurgaga LCD-puuteekraanile. Uuendatud käepide ja õlapadi aitavad vähendada pinget ja väsimust, mistõttu sobib see kaamera ideaalselt liikvel olevatele professionaalidele.