PowerShot SX70 HS

Hind: 619.00 €


Esmaklassiline 65-kordse suumiga kõik-ühes kaamera, milles on ühendatud digipeegelkaamera stiil ja mitmekülgsed täiustatud kõrgtehnoloogilised funktsioonid.
Jäädvustage erilisi hetki stiilselt – kasutage Canoni parimat sildkaamerat PowerShot SX70 HS, mis pakub digipeegelkaameraga sarnast välimust ja värskeimat tehnoloogiat.

• 65× optiline suum
• DIGIC 8
• 10 kaadrit/s
• 20,3 megapikslit
• 4K video
•7,5 cm muudetava nurgaga vedelkristallekraan

digipeegelkaamera välimus, fikseeritud objektiiviga tehnoloogia
Digipeegelkaamera välimusega kõik-ühes kaamera, mis sarnaneb oma kaalu ja paindlikkuse poolest fikseeritud objektiiviga kaameraga. Jäädvustage kõike alates kaugel olevatest detailidest ja lõpetades makrovõtetega – objektiivi vahetamata.

Tooge kaugel olevad objektid fookusesse
Alates lainurgast kuni ekstreemsete lähivõteteni – jäädvustage (kilo)meetrite kauguselt silmale nähtamatuid detaile ja seda ilma objektiive vahetamata.

4K ja RAW-formaat
Suunake RAW-pildid järeltöötlusesse või kasutage selgeid JPEG-pilte otse kaamerast. Jäädvustage suurepäraseid videoid tänu 4K täiskõrglahutusele ja nautige kvaliteetset heliriba.


Kiire ja täpne automaatteravustamine.
Mudeli PowerShot SX70 HS usaldusväärne automaattervavustamine muudab tausta ja esiplaani eraldamise lihtsaks. Tänu pideva automaatteravustamise võimalusele saate jäädvustada ka kiiresti liikuvaid detaile.

Detailirohked kauakestvad mälestused
Kompaktne kõik-ühes lahendus, mis võimaldab teil kaadrisse saada ka kiirelt mööduvaid hetki.

Mitmed ühendusvõimalused
Kiire varundamine, kasutades automaatset pildiedastuse funktsiooni*. Kaugjuhtimine võimaldab teil otse mobiilist jäädvustada, kaamerapilti näha ja seadeid muuta.

Nutikas automaatrežiim ja lõbusad videokokkuvõtted
Nutikas automatrežiiv võimaldab hõlpsasti jäädvustada kõrge kvaliteediga fotosid ja videoid. Hybrid Auto automaatrežiimi abil saab nautida lõubusaid HD-videokokkuvõtteid (720p) kõikidest päeva võtetest.

Kiired ja kvaliteetsed sarivõtted
Jäädvustage kiire ja kvaliteetse sarivõtterežiimiga kiiret tegevust 16,1 MP täislahutusega sagedusel kuni 6,4 võtet sekundis kuni mälukaardi täitumiseni.

Ühendage WiFi-ga
Kaamera ühendusvõimaluste seas on WiFi ja NFC, mille abil saab jagada fotosid otse kaamerast sotsiaalvõrgustikesse või laadida need pilveteenusesse. NFC tehnoloogia abil saab PowerShot SX60 HS nutitelefoniga ühendada, piltidele asukohateabega silte lisada, neid seadmete vahel jagada ja kaamerat kaugjuhtida.

Lisatarvikud
Valikulised lisatarvikud hõlmavad 67 mm objektiivifiltri adapterit, objektiivi varjukit, välist mikrofoni ja Speedlite EX-välklampe.