Zoemini S roosakaskuldne

Hind: 181.99 €


Uus Zoemini S on stiilne ja kerge kiirprindikaamera. Sisseehitatud peegel ja rõngavsalgusti koos Canon Mini Print rakendusega võimaldavad teha lahedaid selfisid ja kaugpäästikuga vahvaid grupipilte.

• ZinkTM printimistehnoloogia
• Stiilne ja kerge - 188-grammine mudel on saadaval
mattmustas, säravvalges ja roosakaskuldses toonis
• Bluetooth®-i ühenduvus
• Kaugjuhtimispult koos rakendusega Canon Mini Print
• Nutitelefoni valmidus, iOS ja Android
• 314 × 600 punkt/tolli lahutusvõime

Ägedad peegeldused: peegel ja rõngasvalgusti jagatavate selfide jaoks
Saavutage parimad tulemused koos taskusse mahtuva 8-megapikslilise kaameraga printeriga. Tänu rõngasvalgustile, rakenduse Canon Mini Print kaugpäästiku funktsioonile ning koheselt prinditavatele ja kleebitavatele piltidele on see seade kui fotoarmastajate unistus.

Täiuslik kombinatsioon
Tänu nutikale kaks-ühes lahendusele saate jäädvustada ja printida vaid ühe seadmega. Tänu 8-megapikslilisele kaamerale, micro-SD-kaardi pesale* ja ZinkTM tehnoloogiale on Zoemini S kõik, mida liikvel olles vajate.

Õhuke disain
Mattmustas, säravvalges ja roosakaskuldses toonis saadaval kerge printer on ideaalne kaasaskantav lahendus, mis mahub hõlpsalt teie taskusse või kotti.

Jagamist väärt selfid
Ette kinnitatud peegel ja rõngasvalgusti tagavad, et teie selfid oleksid suurepärased, ning rakenduse Canon Mini Print kaugpäästiku funktsioon võimaldab teil hõlpsalt jäädvustada ka grupipilte.

Nutikad klõpsatused
Kasutage Bluetoothi rakendust Canon Mini Print ja printige pilte otse nutitelefonist. Lisaks saate kasutada ägedaid filtreid ja luua erinevaid kollaaže. Rakendus võimaldab ka kaamera programmeerimist: muutke selle helisid ja aktiveerige viiteaeg, et jäädvustada parimaid poose.

Printige ja kleepige
Tänu kleepuva tagaküljega kulumiskindlale Zink™ prindipaberile, mida mahub seadmesse 10 tükki, saate oma lemmikpilte kasutada ka esemete kaunistamiseks.


Canoni rakendus Mini Print
Ühendage Canoni Zoemini printer oma mobiilseadme või tahvelarvutiga, kasutades rakendust Canon Mini Print, mis on tasuta allalaaditav App Store’ist ja Google Playst. Jäädvustage ise või laadige fotod alla otse Facebookist, Instagramist, Dropboxist, iCloudist või teenusest Google Photos. Võite lisada ka filtreid, AR-isid, moonutusi, joonistusi või teksti ja luua täiesti omanäolisi fotosid.