PowerShot SX740 HS hõbedane

Hind: 426.00 €


Canon PowerShot SX740 HS mahub mugavalt Sinu taskusse olles seeläbi alati käepärast ning valmis vajadusel olulisi hetki jäädvustama. Selle 40x optilise suumiga objektiiv võimaldab jäädvustada kvaliteetseid ja detailirikkaid fotosid ning 4K UHD videosid nii päevavalges kui ka ööpimeduses. Kaamera 180° keeratav ekraan pakub võimalust teha imelihtsalt fotosid ka iseendast, mis on eriti käepärane üksinda reisil olles.
PowerShot SX740 HS sisaldab 20.3 MP CMOS andurit koos DIGIC 8 protsessoriga ning tagab head fotod ja 4K UHD videod isegi raskemates valgustingimustes

• Ülikompaktne 40-kordne optiline suum, 24 mm lainurkobjektiiv. 80-kordne ZoomPlus
• Suurepärased fotod ka nõrgas valguses tänu HS-süsteemile: 20,3-megapiksline CMOS, DIGIC 8
• Teravad tulemused igas olukorras intelligentse pildistabilisaatoriga
• Lihtne ühendamine, varundamine ja jagamine, kasutades NFC-toega WiFi-ühendust.
• 4K UHD-videod kiirusel 29.97/25 kaadrit/s, Full-HD videod, kuni 60 kaadrit/s.
• Suur 7,5 cm (3,0-tolline) PureColor II G vedelkristallekraan (922 000 punkti, sRGB)
• Loomingulised 5 režiimi-Creative Shot
• Videoalbumite koostamine lugudest


Teravad tulemused iga kord
Nautige teravaid ja detailseid pilte tänu optilisele pildistabiliseerijale, mis kohaneb nutikalt stseeniga ja hõlmab ka spetsiaalset võimendatud pildistabiliseerimise režiimi, et stabiliseerida jäädvustamist pikka suumi kasutades.

Hoidke oma subjekti kaadris
Programm Zoom Framing Assist aitab sul jälgida ja pildistada liikuvat objekti, zoomides vastavalt vajadusele automaatselt sisse või välja. See võimaldab alati säilitada vajaliku fookuse täiusliku foto jaoks.

Stabiilne materjal
Jäädvustage erakordselt stabiilset videomaterjali täissuumi kasutades, isegi panoraamides või joostes, tänu 5-teljelisele täiustatud dünaamilisele pildistabilisaatorile, mis kompenseerib kaamera värisemist, ja automaatsele tasandamisele, mis tagab sirged horisondid.

Lihtne ja kiire ühendamine
Ühendage oma kaamera kiiresti vaid ühe puudutusega ühilduva nutiseadmega Wi-Fi ühendust* ja dünaamilist lähiväljasidet kasutades ning nautige kiiret ja lihtsat fotode ning videote jagamist Canoni rakenduse Camera Connect abil; või jagage neid HD-teleris Canon Connect Station CS100 kaudu.

Story Highlight
Lihtsalt puudutage mudelit PowerShot SX740 HS lähiväljaside kaudu Story Highlight vastu, et hõlpsasti fotosid ja videoid salvestada ja neid kuupäevade, sündmuste või inimeste järgi jaotada. Loo toredaid videosid lisades neile taustamuusika või mõne lõbusa efekti.

Täiuslik teie uhkeimate hetkede jaoks – nii päeval kui ka öösel
Nautige ilusaid, teravaid ja selgeid võtteid mis tahes valguses tänu HS-süsteemile, mis ühendab endas 20,3-megapikslist CMOS sensorit ja võimsat DIGIC 8protsessorit.
Jäädvustage kõik spontaansed hetked kiire ühe puutega automaatteravustamisega ligikaudu 10 kaadrit/sekundis,