XA50 videokaamera

Hind: 2 389.16 €


Canon XA50 on 1,0-tüüpi CMOS-sensoriga kompaktne 4K videokaamera, millel on CMOS-automaatteravustamine ja 15-kordne optiline suumobjektiiv.

• 4K UHD/25P - XF-AVC kuni 160 Mb/s / MP4 kuni 150 Mb/s
• 15x optiline suum - 25,5–382,5 mm, ülilainurk 4K-
suum
• Täpne ja usaldusväärne näotuvastusega
automaatteravustamine
• Professionaalne koodeks kvaliteetse 4K ja täis-HD
tõhusaks salvestamiseks
• Täiustatud 5-teljeline optiline ja dünaamiline
pildistabilisaator
• Kvaliteetne täis-HD kasutab 4K UHD-andurit
• Infrapunarežiim

Mitmete funktsioonidega 4K-salvestus
Ülikompaktne ja kerge XA50 pakub kvaliteetset 4K UHD-pilti ja kasulikke funktsioone, nagu näiteks kahepiksliline CMOS automaatteravustamine, Canoni 15-kordne optiline suumobjektiiv ja täiustatud täis-HD pildikvaliteet, mille tagab silmapaistev HD-töötluse ülediskreetimine.

1,0-tüüpi CMOS-sensor
Suur CMOS-sensor taustahägu (bokeh-efekti) jaoks suure tundlikkuse ja vähese müraga. Kaameral on ka täiustatud täis-HD pildikvaliteet tänu HD-töötluse ülediskreetimisele ning laia dünaamilise vahemiku seadistus võimaldab jäädvustada laia dünaamilist vahemikku.

Kvaliteetne 4K 15× suumiga objektiiv
Optimeerige oma pildikvaliteeti ülilaia 25,5 mm 4K 15-kordse optilise suumi ja Super UD läätseelementidega, mis vähendavad värviaberratsioone. Liikudes või käest hoides filmimisel aitab täiustatud 5-teljeline pildistabilisaator.

Kiire ja täpne kahepiksliline CMOS-automaatteravustamine
XA50 sisaldab kahepikslilist CMOS automaatteravustamist, mis võimaldab kiiret ja täpset automaatteravustamist umbes 80% sensori ulatuses (vertikaalselt ja horisontaalselt). Näotuvastusega automaatteravustamine ja objektide puutejälgimine võimaldavad sujuvat fookuse juhtimist intuitiivseks kasutamiseks. Kahepikslilise teravustamise juhik pakub graafilist liidest käsitsi teravustamiseks.

XF-AVC ja MP4 SD-kaartidele salvestamine
XA50 toetab mitmeformaadilise salvestamise võimalusi, sealhulgas XF-AVC ja MP4. See salvestab XF-AVC 4K UHD 160 Mb/s kuni 25P, lisaks täis-HD 45 Mb/s 50P/50i/25P juures. Samuti on võimalik salvestada MP4 4K 150 Mb/s 25P ja täis-HD 35 Mb/s 50P/25P juures. Aeglase ja kiire liikumise salvestamine on võimalik ka 4K / täis-HD-s kuni 1200x-ni.

Kompaktne, kerge ja professionaalsete funktsioonidega
Võimsad funktsioonid hõlmavad infrapunarežiimi, mis võimaldab kasutajatel jäädvustada videoid vähese valgusega või pimedates tingimustes, pakkudes samal ajal varundamist ja releesalvestamist kahe SD-kaardi pesaga. Muude funktsioonide hulka kuuluvad 3G-SDI (ainult XA55), professionaalne helitugi kahe XLR-liidesega ja 4-kanaliline lineaarne PCM ning madal energiatarve pikema aku kasutusaega.

Täpsem info www.canon.ee lehel