uniFLOW


Võimekas, töökindel ja turvaline tarkvaralahendus printimise ja skaneerimise keskseks haldamiseks.

Eestis igapäevases kasutuses enam kui neljakümnes nii väikses kui väga suures ettevõttes. Samuti baasinfrastruktuuri osana mitmes Eesti riigiasutustes.

Overall on uniFLOW volitatud juurutaja ja toe pakkuja Eestis juba 13 aastat.

uniFLOW tootebrožüüri leiad siit
Link uniFLOW veebilehele

Halda printimist, skaneerimist ning prindiinfrastruktuuri turvalisust ühe keskse lahendusega. Seadista ja halda keskselt kasutajagruppe, aruandlust, kuluarvestust prindireegleid, sedme funktisoonidele ligipääsuõigusi, skaneerimistöövooge ja parameetreid, mobiilprintimist, seadmete töökorda.

Taga kasutajatele lihtne ligipääs kõikidele priteritele ja turvaprindivõimalus mistahes seadmelt - tööarvuti, koduarvuti, mobiilseade.

Lihtsusta prindijärjekordade haldus ja saavuta kogu printimine vaid ühe draiveriga - uniFLOW universaaldraiver.

Võimalda lihtne, ühe nupuga skaneerimine kõikdele töötajatele.



Halda ja vähenda printimisega seotud kulusid.
uniFLOW aruandlus annab keskse ülevaate printimise, paljundamise ja skaneerimise mahtudest ja kulust nii kasutaja kui osakonna põhiselt.



Kaitse konfidentsiaalset infot.
Loo oma töötajatele turvaline töökeskkond ja võta kasutusele turvaprint. Prinditud tööd ei vedele endam printeritel kõigile näha. Saad nii ühtlasi vähendada kohprinterite arvu ja säästa IT halduskulusid.



Tee printimine lihtsaks.
Tee printimine lihtsasti kättesaadavaks ka mobiilsedmelt. Ära sunni enam kasutajaid valima, kuhu printerisse nad prindivad, tee nende tööd kättesaadavaks kõikidest oma printeritest.



Vähenda keskkonnamõju
uniFLOW võimaldab vähendada printerite arvu ja raisatud prinditöid. Saad ülevaate kasutajate printimisharjumustest ning võimaluse prindikasutust keskselt juhtida.