EOS R6 kere


Vahet ei ole, mida või kuidas te jäädvustate – EOS R6 võimaldab teil olla loominguline viisidel, mida te kunagi võimalikuks ei pidanud

• 20 kaadrit/s vaikne pildistamine
• ISO 102 400
• 20-megapiksliline eraldusvõime
• Kuni 8-astmeline pildistabilisaator
• 4K kuni 60p
• Kahepiksliline CMOS-automaatteravustamine II
• Vaikne sarivõte kuni 20 kaadrit/s1
• DIGIC × protsessor, mis on loodud kiireks tööks

Tõeliselt kiire. Peeglita kaamera.
Radikaalne EOS R6 on varustatud tehnoloogiaga, mis paneb teid uuesti fotograafiasse armuma. Vaadake ja jäädvustage subjekte täiesti uutel viisidel ja lisage oma visuaalsesse jutuvestmisse uusi mõõtmeid

Jälgige iga hetke. Olge täiesti vaiksed
EOS R6 annab teile rohkelt võimalusi ideaalse hetke pildile saamiseks. Jäädvustage tegevust vaikselt kuni 20 kaadrit sekundis, püüdes pildile hetki, mis on inimsilmaga pea võimatu märgata.

Suurepärane 4K video kiirusel 60 kaadrit/s ja täis-HD video kiirusel 120 kaadrit/s – kõik see kahepikslilise CMOS-automaatteravustamisega
EOS R6 tehnilised andmed näitavad, et see toetab ka tõelist filmitootmist. Canon Logi ja HDR PQ valikud aitavad videograafidel jäädvustada suuremat dünaamilist vahemikku. Lisaks on sisemiselt toetatud ka kvaliteetne 10-bitine 4 : 2 : 2 salvestus, kus rakendatakse üht või mõlemat kaamera UHS-II SD-kaardi pesa.

Ülim hübriidkaamera
Vahet ei ole, mida või kuidas te jäädvustate – EOS R6 aitab teie loomingu uuele tasemele viia. Tehke pilte või videoid, jäädvustage inimesi või kohti, üritusi või reisikohti, vaikelu või loodust. Kiire ja paindlik EOS R6 on parim sisu loomise tööriist, mida leida võite.

Maailma parim pildistabilisaator: 8 astet3
Kujutage ette, et te saate rakendada käest hoides kuni 4-sekundilist säriaega ning hägustada maastikul olevaid veekogusid ja tänaval liikuvaid inimesi ilma statiivi lisamata. Just sellist loomingulist vabadust pakub teile EOS R6.
Kaamerasisene viieteljeline pildistabilisaator pakub kaamera värina eest kuni 8-astmelist kaitset. Ja kui kaamerale paigaldatakse optilise pildistabilisaatoriga RF-objektiiv (v.a RF 600MM F11 IS STM või RF 800MM F11 IS STM), töötavad kaks süsteemi koos, et pakkuda kuni 8-astmelist kaitset. 2
Kaamerasisene ja objektiivipõhine pildistabilisaator stabiliseerivad ka videopilti, kasutades selleks kolmandat süsteemi: video digitaalne pildistabilisaator. See lisab stabiliseerimisse veel ühe lisakihi ja aitab kaasa professionaalse tulemuse saavutamisele.

Maailma kiireim automaatteravustamine jälgib subjekte enesekindlalt
EOS R6 kahepiksliline CMOS automaatteravustamissüsteem II töötab DIGIC X protsessori abil. Protsessor kasutab pidevalt arenevat tehisintellekti, mis aitab subjekti tuvastada ja jälgida. Silmade, nägude ja peade tuvastamine on nüüd täpsem kui kunagi varem. Lisaks suudab kaamera tuvastada ka kasse, koeri ja linde, tänu millele saate fookuses hoida ka kiiresti liikuvaid subjekte – üks keerulisemaid aspekte loomafotograafia juures.


Kiire reageerimisega ja kergesti kasutatav – juba esimesest kasutuskorrast
Me ei taha, et miski teie ja teie loomingulisuse vahel seisaks, mistõttu on EOS R6 loomisel arvestatud sellega, et see oleks võimalikult vaistlik ja ühendatud.
Suurepärane 3,69 miljoni punktiga elektrooniline pildiotsija töötab kuni 120 kaadrit/s. Sellele lisandub täielikult liigendatud muudetava nurgaga ekraan, mida saab kaamera kehast eemale tõmmata ja kuni 270˚ nurga alla keerata. Nii saate jäädvustada ka loomingulisematest vaatenurkadest.
Kaks kaardipesa võimaldavad teil salvestada eraldi RAW-faile ja JPEG-/HEIF-faile või fotosid ja videod. Värsked UHS-II standardid toetavad ka kiiret lugemis- ja kirjutamiskiirust. Kaamera tagaküljel asuvad intuitiivsed kontrollnupud, nagu automaatteravustamise juhtkang ja tagumised juhtimiskettad, muudavad EOS R6 kasutamise väga vaistlikuks.