RF 600mm F11 IS STM

Hind: 959.01 €


CANON RF 600MM F11 IS STM on täiskaadriline telefotoobjektiiv, mis on kerge, võimas ja ideaalne kaugelolevate subjektide detailseks jäädvustamiseks


Canoni kampaania tagasimakse 100€. Kampaania kehtib kuni 31.07.2024

•600 mm supertelefoto ulatus
•STM mootor
•Objektiivi juhtrõngas
•5-astmeline pildistabilisaator
•Kompaktne suurus

Lähemate kokkupuudete jaoks
Laske end üllatada supertelefotoobjektiivil, mis viib teid tegevusele lähemale ja pakub võimsat 5-astmelist optilist pildistabiliseerimist – kõike seda kompaktsest ja kergest seadmest, millega saavutate veelgi paremad tulemused kui kunagi oodata oskasite.

Ülikompaktne ja supertelefoto ulatus
Revolutsiooniline supertelefotoobjektiiv, mis on kompaktne ja kerge – ideaalne loodus-, reisi- ja safarifotode jäädvustamiseks.

Jäädvustage hõlpsalt kaugelasuvaid subjekte
Jäädvustage oma igapäevast elu ja täitke kaadrid koduaias või -teel leiduvaga. Nautige vapustavate detailidega võimsate piltide loomist.

Teravad värinavabad fotod
Tänu 5-astmelisele optilisele pildistabilisaatorile saate jäädvustada üliteravaid telefotopilte ja videoid ka ilma statiivita.

Revolutsiooniline suurus ja kaals
Tänu RF-kinnitusele, F11 avale ja difraktiivsele optikale on objektiivi pikkus kokkupanduna 199,5 mm. Lisaks kaalub see vaid 930 g.

Sujuv ja vaikne teravustamine
STM mootor tagab sujuva ja vaikse automaatteravustamise ning objektiivi juhtrõngas võimaldab seadistuste intuitiivset juhtimist. Labadeta F11 ava tagab vapustava bokeh-efekti.

Supertelefoto ulatus
Konkurentsivõimeline hind võimaldab supertelefotoobjektiivi võimsat stabiliseerimist ja automaatteravustamist nautida kõikidel fotoentusiastidel.