RF 85mm F1.2 L USM DS

Hind: 3 839.00 €


CANON RF 85MM F1.2L USM DS on suurepärase jõudlusega usaldusväärne objektiiv, mis võimaldab teil avastada detaile ja jäädvustada subjektide tõelist loomust. Lisaks aitab spetsiaalne optiline vääristus viia bokeh-efekti täiesti uuele tasemele.

•DS-vääristus
•Asfäärilised ja UD-elemendid
•ASC (Air Sphere vääristus)
•BR optika
•USM-mootor
•Objektiivi juhtrõngas

Stiilne ja terav – mõjuvate portreede jaoks
Leidke oma loominguline visioon koos selle professionaalse L-seeria portreeobjektiiviga, mis pakub suurepärast teravust, suure jõudlusega automaatteravustamist, legendaarset konstruktsiooni ja uut DS-vääristust, mis võimaldab ülimalt sujuvat bokeh-efekti.

Suurepärane portreede jaoks
85 mm fookuskaugus on täiuslik ideaalsete portreede jaoks, aidates luua elegantseid ja detailseid loomuliku vaatenurgaga tulemusi ilma moonutusteta.

Nõrk valgus
Tänu kiirele ja laiale f/1.2 maksimaalsele avale, mis jäädvustab teravalt iga detaili, saate jätkata jäädvustamist ka siis, kui päike on loojumas.

Fookuskaugus portreedele
RF 85mm F1.2L USM tagab ilusate portreede jaoks ideaalse lühitelefoto fookuskauguse, aidates luua elegantseid ja detailseid loomuliku vaatenurgaga tulemusi ilma moonutusteta.

Kiire, ere ja suurepärane optiline täpsus
Suurepärane bokeh-efekt ja vapustav optiline täpsus
Tänu Canoni ainulaadsele DS-vääristusele ja F1.2 9-labalisele avale suudab see objektiiv jäädvustada loomingulisi pilte ja pakkuda ülimat bokeh-efekti.

Täiustatud läätseelemendid ja katted
Spetsiaalne sinist spektrit murdev optika vähendab värvide kõrvalekaldeid ning asfääriline element ja ASC-vääristus ennetavad helkide ja pettekujutluste teket.

Erinev defokuseerimine
RF 85mm F1.2L USM DS objektiivi näol on tegemist erakordselt suure jõudlusega objektiiviga, mis pakub nii ilusat taustahägu kui ka ülikiiret ava, millega saab luua hingetukstegevaid portreesid.

Stiilne teravus
Suurepärase jõudlusega usaldusväärne objektiiv võimaldab teil minna detailidest kaugemale ja jäädvustada subjektide tõelist loomust. Vaadake, kuidas töötab DS-vääristus nõrgas valguses ja kuidas tekib tänu ilusale taustale ülimalt sujuv bokeh-efekt.

Kuidas DS-vääristus töötab
Canoni DS-vääristus (Defocus Smoothing) tekitab ainulaadse defokuseerimise efekti, kus algselt selge pildiosa muudetakse hägusamaks. Selle efekti saavutamiseks kasutab Canon sama optikat nagu RF 85mm F1.2L USM objektiivi juures. Sellele lisandub aurufaasist sadestamise tehnoloogia, mis kontrollib objektiivi jõudvat valgust.

USM-mootor ja objektiivi
Tänu kiirele RF-kinnitusele suudab RF 85mm F1.2L USM subjekti kiiresti lukustada ning objektiivi juhtrõngas tagab kontrolli sätete üle.

Realiseerige oma loominguline nägemus
EOS R süsteem hõlmab kõiki EOS-süsteemi eeliseid ja lisaks laiendab objektiivide valikut ning pakub täielikku ühilduvust olemasolevate adapteriga EF- ja EF-S-objektiividega, Speedlite’i välkude ja lisatarvikutega.