SELPHY SQUARE QX10 valge

Hind: 159.00 €


Canon SELPHY Square QX10 kaasaskantav fotoprinter

• Värvisublimatsiooni­tehnikas printimine
• 100 aastat kestvad fotod
• USB-laadimine
• XS-20L kandiline fotopaber
• Wi-Fi
• Rakendus SELPHY Photo Layout

Lihtne ja kiire printimine mobiilseadmetest
Jagage oma kirge ka teistega – ilusad ja väärtuslikud väljatrükid
Printige värvi- ja detailirohkeid 68 × 68 mm (2,7 × 2,7 tolli) pilte otse oma nutitelefonist ning nautige kvaliteetset värvisublimatsiooni, mis tagab erksad ja kuni 100 aastat püsivad värvid.

Detailirohked ja erksavärvilised kvaliteetsed väljatrükid
Säilitage oma olulisi mälestusi värvi- ja detailirohketel kvaliteetsetel väljatrükkidel ning lisage neid albumitesse, tahvlitele või kuhu iganes mujale. Need kestavad kuni 100 aastat.

Lihtne loomingulisus ja pingutuseta juhtimine
Alati valmis
Tänu Wi-Fi ühenduvusele saab printerit SELPHY SQUARE QX10 kasutada igal pool ja igal ajal. Nii olete alati valmis, et luua oma erilistest hetkedest ilusaid väljatrükke.

Printige uuele paberile 2,7 × 2,7 tolliseid väljatrükke
SELPHY SQUARE QX10 prindib suuri 68 × 68 cm (2,7 × 2,7 tolli) pilte, kasutades selleks kvaliteetset paberit, millel on ka vaba ääris, kuhu saate olulisi märkmeid lisada.

Ühendage rakendusega SELPHY Photo Layout
Printige läbi Canoni tasuta rakenduse SELPHY Photo Layout, kus saate oma fotosid eelnevalt töödelda, kasutades selleks templeid, filtreid, ääriseid, teksti, pilte ja küljenduse võimalusi.

Saadaval neljas värvitoonis
Valige värv, mis vastaks teie stiilile ja maitsele, ning haarake SELPHY SQUARE QX10 kaasa, et printida ka liikvel olles.

Tindi- ja paberikomplektid
SELPHY tindi- ja paberikomplektid sisaldavad just nii palju tinti ja paberit, nagu on vaja soovitud hulga fotode printimiseks. Nii saate mõlemad ühe lihtsa sammu abil välja vahetada.

Karbi sisu:
Canon SELPHY SQUARE QX10
Paberikassett 72 × 85 mm
Kasutusjuhendite komplekt
USB Micro B / USB A-tüüpi konnektor