RF 50mm F1.8 STM

Hind: 243.00 €


Canon RF 50mm F1.8 STM on väike ja kerge taskukohane objektiiv, mis pakub kiiret f/1.8 ava – ideaalne vähese valgusega keskkonnas ja loomingulise väljasügavuse jaoks. Uue optikaga ja väga vaikse STM-mootoriga modernne nutivahend aitab teie fotograafia uuele tasemele viia.

•STM-mootor - kiire ja peaaegu hääletu sujuv automaatteravustamine
•Suur f/1.8 ava - suurepärane vähese valgusega keskkonnas ja vapustava bokeh-efekti loomiseks
•Asfääriline läätseelement - ülim äärest ääreni teravus
•RF-kinnitus - kompaktne disain ja parem jõudlus
•Super Spectra vääristus - parandab pildikvaliteeti ja värvide renderdust
•Loomingulisus väikeste kuludega - loomulik vaatenurk ja taskukohasus


Suur ava, mis tagab loomingulise tulemuse
Looge kunstipäraseid ja mõjuvad pilte väiksema ISO-valgustundlikkuse juures. Suur f/1.8 ava tagab terava fookuse, aga ka ilusa hägusa tausta.

Täpne ja vaikne teravustamine
STM-tehnoloogia (samm-mootoriga) teravustab väga sujuvalt ja peaaegu hääletult – ideaalne fotode ja video jaoks. Läätseelementide Super Spectra vääristus tagab kvaliteetse tulemuse.

Kompaktne ja kerge
160 g kaaluv ja 40,5 mm pikk objektiiv on ülimalt kompaktne ja kerge partner, sobides suurepäraselt EOS R-seeria kaameratega (ilma adapterit kasutamata).

Läbimõeldud disain
Diskreetse disainiga objektiivil on kombineeritud teravustamis- ja juhtrõngas ning 7-labaline ringikujuline ava aitab saavutada suurepärast bokeh-efekti ja teravustada kuni 0,3 m kaugusele.

Suurepärane objektiiv nii portreede, loomingulisuse ning igapäevaste subjektide jäädvustamiseks
RF 50mm F1.8 STM objektiiv on lihtne, ent väga mitmekülgne objektiiv. Objektiivi vapustav teravus, hea nõrgas valguses jõudlus ja suurepärane bokeh-efekt teevad sellest ideaalse valiku paljude fotode ja videote jaoks.

Minge lähemale
RF 50mm F1.8 STM objektiiv suudab fokusseerida kuni 30 cm kaugusele – 5 cm rohkem kui populaarne objektiiv EF 50mm f/1.8 STM. Vasakpoolne pilt on jäädvustatud EF 50mm objektiiviga 35 cm kauguselt ja parempoolne pilt on jäädvustatud RF 50mm F1.8 STM objektiiviga 30 cm kauguselt.