XF-605 videokaamera

Hind: 5 149.00 €


15-kordne optiline suum, professionaalne ühenduvus ja täiustatud automaatteravustamine, sh silma automaatteravustamine ja nutikas pea jälgimine, teevad sellest XF-seeria mudelist mitmekülgse videokaamera, mis sobib mugavalt nii stuudiosse kui ka võtteplatsile.
Suur 1.0-tüüpi CMOS-sensor ja DIGIC DV7 protsessor töötavad harmooniliselt, et tagada suurepärase pildikvaliteedi ja paindlike järeltöötluse võimalustega 4K UHD 60P/50P 4 : 2 : 2 10-bitine XF-AVC salvestus ja FHD 120P HFR salvestus. L-seeria 15-kordne suum tagab suurepärase optilise jõudluse ning võimas 5-teljeline pildistabilisaator võimaldab saavutada teravselge tulemuse ka liikvel olles.
Kuni 31.12.2022 saab XF-605 kaamera ostuga kingituseks BP-A30

Paindlik salvestamine
XF605 pakub telesõbralikku MXF põhist XF-AVC ja MP4-salvestusformaati. Täiustatud salvestusrežiimide seas on aeg- ja kiirluubis salvestusrežiim (kuni 120P), eelsalvestus, kaadri salvestus ja sisemise salvestus. Lisaks on seal suur valik kohandatud pildi eelmääranguid, faili otsimise (3D LUT) tugi ning samaaegne eri formaatides kahele SD-kaardile salvestamine, mis pakub maksimaalset paindlikkust.

Suur tundlikkus ja dünaamiline vahemik
Rakendage Canon Log 3 laiendatud dünaamilist vahemikku, mis muudab järeltöötluse paindlikumaks, või jäädvustage otse telesõbralikus PQ või HLG HDR formaadis. Suure tundlikkusega režiim, võimenduse suurendamine ja IR-salvestus tagavad, et XF605 suudaks jäädvustada kvaliteetseid pilte ka nõrgas valguses.

Teedrajav automaatteravustamise tehnoloogia
XF605 on esimene XF-seeria videokaamera, mis on varustatud silma automaatteravustamise ja Canoni EOS iTR AF X nutika jälgimise tehnoloogiaga, tänu millele hoitakse subjekti pead fookuses ka siis, kui too pilgu eemale pöörab. Teiste teravustamisabi vahendite sisse kuuluvad ka kahepiksliline teravustamisabi, mis kergendab käsitsi teravustamist, ja jälgiv automaatteravustamine, mis aitab sujuvalt jälgida mis tahes subjekti.

Professionaalne ühenduvus
XF605 peidab endas mitmekülgset ühenduste valikut, sh 12G-SDI, Ethernet ja XLR, tänu millele on seda lihtne integreerida erinevatesse tootmiskeskkondadesse. EVF/LCD/HDMI/SDI väljundite samaaegne kasutamine võimaldab mitmikvaadet ja välist salvestust. Multifunktsionaalne lisatarvikutald suurendab võimekust veelgi, lubades lisada teisi ühilduvaid tarvikuid.

Kaugjuhtimine ja võrgu funktsionaalsus
XF605 on loodud IP-voogedastuse jaoks, pakkudes juhtmega ja juhtmeta kaugjuhtimisvõimalust, suuremat kontrolli ja mitme kaamera integreerimist. Kontrollige XF605 kaamerat koos teiste Canon PTZ-kaameratega, kasutades RC-IP100 pulti, või rakendage WiFi ühendust ja täiustatud kaugjuhitavat brauserit ning juhtige süsteemi läbi nutitelefoni või tahvelarvuti. Tänu USB-C ühendusele saab XF605 kaamerat kasutada ka veebikaamerana.

Rakendus Content Transfer Mobile
Content Transfer Mobile on iPhone’idele mõeldud rakendus, mis toetab News ML-G2 standardile vastava metainfo muutmist. Lisaks saab edastada kaameras olevaid faile telefoni ja otse FTP serverisse.

Kasutatavus ja paindlikkus
Täiustatud puuteekraani funktsioonide seas on taasesitus ja menüüs navigeerimine (seadistuste kergeks muutmiseks). Lisaks on kaameral 11 kasutaja poolt määratavat nuppu ning eraldiseisvad objektiivi juhtrõngad, kus saab määrata fookuse, suumi ja diafragma sätted. Sisseehitatud motoriseeritud ND-süsteem pakub paindlikku valguse ja väljasügavuse kontrolli ning seda erinevates jäädvustamistingimustes.

Vastupidav ja kerge
Tänu kompaktsele ja 2000 g kaaluvale korpusele on XF605 ideaalne kaasavõetav kaaslane. Hoolimata väikestest mõõtmetest on see väga võimekas videokaamera, mida iseloomustab veel tolmu- ja pritsmekindlus.