RF 5.2mm F2.8L DUAL kalasilm

Hind: 2 489.00 €


Jäädvustage maailma vapustavas virtuaalreaalsuses tänu sellele murrangulisele L-seeria objektiivile, mille eesmärk on muuta teie VR-teekond võimalikult lihtsaks ja sujuvaks.
300€ Canon Cashback.
Kampaania kehtib kuni 31.07.2023

Jäädvustage maailma virtuaalses reaalsuses tänu RF 5.2mm F2.8L KALASILMA TOPELTOBJEKTIIVile, mis on kompaktne stereoskoopiline L-seeria raadiosagedusobjektiiv, mis suudab jäädvustada üliteravalt, toimides koos ülejäänud Canoni EOS VR-süsteemiga, sealhulgas kaamera ja tarkvaralahendusega, ning muutes kaadrid tõeliselt hingematvaks visuaalseks elamuseks, viis teid otse keset ümbritsevat keskkonda.

Hämmastavalt praktiline (3D) 180° VR jäädvustamine
Kompaktne ühe kinnitusega disain lihtsustab kaamera kiiret seadistamist professionaalseks stereoskoopiliseks 180° VR jäädvustamiseks, kui kasutate ühilduvaid kõrge eraldusvõimega täiskaadrilisi ja RF-kaameraid, näiteks EOS R51 ja R5 C.

Tõhus ja lihtsustatud töövoog
Stereoskoopilise 190° vaateväljaga kaks sümmeetrilist ümmargust kalasilmakujutist sünkroonitakse ja salvestatakse kõrvuti ühele täiskaadrimõõdus sensorile, mida Canoni võimas EOS VR Utility2/pistikprogramm2 suudab sujuvalt töödelda ilma täiendava piltide kokkusulatamiseta.

RAW (8K / 60P) video töövoog
Ühilduvad RAW videofailid, mis on jäädvustatud toetatud kaameratega (sh 8K / 60P RAW LT failid EOS R5 C-st), töödeldakse automaatselt EOS VR Utilitys, mis lihtsustab RAW-ide töövoogu veelgi, tagades suurema kaadrisageduse.

Kvaliteetsed pildid
RF 5.2mm F2.8L KALASILMA TOPELTOBJEKTIIV kasutab täiuslikult joondatud, kahe ettepoole suunatud kalasilmaobjektiiv kasutab kahte UD-elementi ühe objektiivi kohta kõrvalekallete korrigeerimiseks, lisaks Canoni spetsiaalseid SWC-katteid, mis vähendavad pettekujutisi ja helendamist isegi taustvalgustusega tingimustes.

Kiire f/2.8 ava nõrgas valguses pildistamiseks
RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE toimib suurepäraselt hämaras valguses tänu kiirele f/2.8 avale, mis on säriga täpselt sünkroniseeritud ja mida saab kahekordse elektromagnetilise membraani (EMD) abil täpselt juhtida.

L-seeria ehitus ja ilmastikukindlus
Kuna tegemist on L-seeria objektiiviga, on RF 5.2mm F2.8L KALASILMA TOPELTOBJEKTIIV loodud professionaalseks kasutamiseks. See on tolmu- ja pritsmekindel ning sisaldab fluorikatteid, mis tõrjuvad objektiivi pinnalt vett ja mustust.

Želatiinfiltrihoidja täpseks särikontrolliks
RF 5.2mm F2.8L KALASILMA TOPELTOBJEKTIIV topeltobjektiivil on taha paigaldatud želatiinfiltrihoidja eelnevalt lõigatud ND-želatiinfiltrite jaoks, mida saab kasutada valguse taseme täpseks juhtimiseks, kui objektiivi kasutatakse 180° VR videote tegemiseks.


• kalasilma topeltobjektiiv
• F2.8 ava, erakordne jõudlus hämaras
• 60mm fookuskaugus
• 190 vaateväli
• L-seeria kvaliteet
• Sisseehitatud tagumine žerlatiinfiltrihoidja
• EMD topeltüksused - ava täpne juhtimine ja sünkroonimine tagab ühtlase särituse kahe vasaku ja parema pildi vahel