PowerShot S50


Canon on ühendanud PowerShot S50 kaameras täiustatud digitaalfunktsioonid ja enam kui 60 aastased kogemused optikavaldkonnas - kõik kaamera funktsioonid ja omadused toetavad üksteist, andmaks maksimaalseid võimalikke tulemusi.

Protsessoritehnoloogia
Canoni DIGIC (DIGital Imaging Core) kujutisetöötlusprotsessor on PowerShot S50 võimsaks mootoriks. Protsessor töötleb kujutiseinfot erakordse kiirusega ning garanteerib kujutiste maksimaalselt tõetruud värvid ja detailsuse.

Sensoritehnoloogia
5 miljoni piksliga CCD-kujutisesensor annab PowerShot S50 kaamerale ületamatu lahutusvõime oma klassi seadmete hulgas. Saad printida postkaardisuurusele paberile või A3-formaadile muljetavaldava kvaliteediga pilte, millel on säilinud kõik detailid, mida pildistamisel jäädvustada soovisid. 5 miljoni piksliga saad pilte ka suuremas formaadis välja printida ilma vähimategi kadudeta täpsuses ja selguses. Objektiivitehnoloogia
Kõrglahutusvõimega 3-kordse optilise zoomiga objektiiv võimaldab võtteobjektile läheneda kiiresti ja täpselt. Seejärel saad sujuva digitaalzoomi funktsiooniga objekti veelgi suurendada - kokku kuni 12 korda.

iSAPS
Lisaks on Canoni kaameratele ainuomane ka iSAPS süsteem - intelligentne PhotoSpace süsteemil põhinev kaadrianalüüs.
Iga kord, kui pildistad Canoni digitaalkaameraga, analüüsib ja võrdleb kaamera pildi ja võttetingimuste kohta salvestatud informatsiooni PhotoSpace informatsiooniga – see on tohutu kogum statistilist informatsiooni, mida iga Canoni kaamera sisaldab. See tehnoloogia võimaldab kiiremat automaatteravustamist, täpsemat automaatsäritust ning täpsemalt määrata valge tasakaalu.

FlexiZone AF/AE
Veelgi enam loomingulist vabadust pakub FlexiZone AF/AE (automaatteravustamise/automaatsäri) kontroller. Selle funktsiooniga saad iseteravustamise/automaatsäri raami pildinäidikus vabalt liigutada. Kaamera reguleerib säri raamiga valitud objekti järgi ning tagab võtteobjektile vastava optimaalse teravuse ja särituse. FlexiZone AF/AE võimaldab täpset särimõõtmist ja teravustamist, ükskõik kus võtteobjekt ka asub. Suuremahuliste andmete salvestamiseks on kaameral ka CF tüüp II mälukaartide tugi.

Sarivõtte režiimid
Kaameral on kaks erinevat sarivõtte režiimi: "kiire" režiim ja natuke aeglasem "tavaline" režiim. Mõlema režiimiga saad korralikult salvestada kõiki tähtsaid kaadreid.

Mälukaart
Powershot S50 kasutab digitaalsete fotode ja videolõikude salvestamiseks CompactFlash™ tüüp I või tüüp II mälukaarte. Suurema mälumahu saamiseks võid kasutada kaameras ka IBM 1GB Microdrive™ kaarti.

RAW-režiim
RAW-režiim võimaldab salvestada pildiinfot kokkupakkimisega kaasnevate kaotusteta, mis tähendab et kõik tähtsate võtete detailid säilivad. Kui salvestad pildi JPEG-režiimis, siis saad selle muuta pärast pildistamist RAW-vormingusse.

Teaduslikud disainipõhimõtted
PowerShot S50 on ergonoomilise disainiga, nii et kõiki põhifunktsioone saab kasutada ühe käega - isegi zoomimine ja pildistamine on võimalik ühe liigutusega. Nihutatav objektiivikate lülitab kaamera sisse ja lükkab objektiivi välja, nii et kaamera on võtteks valmis. Suur 1,8-tolline vedelkristallekraan võimaldab kasutada menüüsid kiirelt ja jälgida salvestatavat kaadrit. Lisaks toimub pildistamismäärangute reguleerimine kiiresti ja mugavalt nii, et õige hetke saabudes oled selleks valmis ja keskendunud.

PowerShot S50 kaamerast piltide printimiseks ei ole vaja ilmtingimata kasutada arvutit. Saad lihtsalt ühendada kaamera Canoni otseprindi funktsiooni toetava printeriga, valida soovitud pildi välja ja alustada printimist. Canonil on pakkuda mitmeid PowerShot S50-ga ühilduvaid otseprintereid. Tindiprits-otseprinter suudab printida kõrge lahutusvõimega pilte kuni A4-formaadis. Suuremat mobiilsust võimaldab fotokaardiprinter CP-100, mis väljastab 100 mm x 148 mm (tavalises fotoformaadis) pilte lausa välkkiirelt.

Exif print
Prinditud piltide kvaliteeti tõstab veelgi Exif Print süsteem. See on failivorming, mis salvestab pildistamisel täpsemat infot võttetingimuste kohta. Iga kaadri kohta salvestatud lisainfo aitab Exif Print toega printeriga printimisel tulemuste kvaliteeti parandada. Rohkem võimalusi, ka pärast pildistamist.

Tarkvara
PowerShot S50 kaamera kasutamisel on pildi jäädvustamine alles algus. Tänu integreeritud tarkvarale ootab sind arvutis tohutu valik loomingulisi lisavõimalusi.
ZoomBrowser EX 4.0 (Windows) või ImageBrowser (Macintosh) võimaldavad pilte arvutisse siirdada, salvestada ja seal ümber paigutada. Vajadusel saad piltide töötlemiseks käivitada soovitud rakendustarkvara, nagu näiteks PhotoStitch, PhotoRecord või Easy Photo Print.
PowerShot S50 - sama võimas kui su kujutlusvõime. Tarkvarapakett annab suure valiku pilditöötlusfunktsioone.