BJ i70


See printer on mõeldud mobiilsetele inimestele. Väikesed mõõtmed, kerge kaal, kiirus kuni 13 lk/min, 30 lk lehesöötur, värvi- ja fotoprint kuni 4800 dpi lahutusvõimega. USB ja IrDA ühendus.

Canoni uus Bubble Jet i70 on lauamudeli võimsusega kerge printer. See võimaldab piisavat kiirust ja kvaliteeti nii fotode, graafikapresentatsioonide kui ka teksti printimiseks.
 
Traditsioonilise tindipritsmeetodiga printimisel on piiskade paigutus ja kuju ebaregulaarne. Canoni täiustatud mikropiiskade tehnoloogia™ puhul on aga rõhk asetatud piiskade väljastamise juhtimisele, mistõttu printer väljastab alati täpse vormi ja paigutusega ühtlaseid tindipiisku.

Uus õhuke universaalne vooluadapter võimaldab seda kasutada igas maailma punktis. Suletav korpus hoiab seadet tolmu eest, kui seda ei kasutata.

Bubble Jet Printer i70 annab kiired prinditulemused nii must-valges, värvi- kui ka fotorežiimis. Seade väljastab 4”x 6” foto vähem kui minutiga ning ühevärvilises režiimis kuni 13 lehte minutis ja on seega suurima ühevärvilise prindi kiirusega mobiilne printer.

Bubble Jet i70 kasutab kõrglahutusvõimega, kõrge tihedusega prindipead, millel on 384 värvipihustit ja 320 musta tindi pihustit. See kasutab Canoni nüüd juba standardset mikropiiskade tehnoloogiat™, mis tagab selged, teravad, kõrge kontrastsuse ja laia värviskaalaga väljaprindid isegi tavapaberile. See annab parima võimaliku piiskade paigutuse, kuju ja tiheduse ning tagab, et prindikvaliteet on alati püsiv.

Bubble Jet i70 printimise lahutusvõimeks on kuni 4800 dpi, printer väljastab 5 pikoliitri suurusi piisku kõikides režiimides.

i70 lisavarustusse kuuluv aluse- või akukomplekt sisaldab laadijat ja liitiumioonakut, et saaksid kasutada printerit ka juhul, kui toiteallikat ei ole läheduses. Aku on Canoni eelnevast mudelist umbes 50% väiksem ja kergem, kuid sellegipoolest annab rohkem võimsust - sellega saab järjest printida kuni 450 lehekülge. Aku laetuse taseme indikaator näitab alati, kui palju aku mahust on alles.

Bubble Jet Printer i70-ga saad printida ka otse Canoni digitaalkaameratest või digitaalsetest videokaameratest. Printerit saad juhtida otse kaamera või videokaamera kaudu. Arvutit ei ole vaja.

i70 võimaldab printida A4-, 4” x 6”- ja 5” x 7”-formaatidele - kuni paberiservani välja.

Bubble Jet Printer i70 on USB- ja Fast IrDA- (infrapuna) liideste kaudu ühilduv Windows- ja Macintosh operatsioonisüsteemidega. Samuti on seadmel IrDA-liidese kaudu pihuarvutist või mobiiltelefonist otseprintimiseks IrOBEX-tugi.