PowerShot A40


Väga soodsa hinnaga zoomiga digitaalkaamera. PowerShot A40 kaameraga õnnestub ka algajal fotograafil kerge vaevaga ja mugavaltjäädvustada vapustavalt detailseid fotodsid.

Kadreerimine
Kaamera 3-kordne zoom võimaldab kadreerida objekti just soovitud viisil. Suurenda inimest pildistamisel, vähenda maastiku jäädvustamisel.

Teravustamine
Automaatteravustamissüsteem võimaldab valida teravustamispunkti. Kasuta 3-punkti teravustamist, kui objekt on kaadri keskosast väljas. Kui objekt täidab terve kaadri, siis kasuta punkt-teravustamist.

Filmimine
PowerShot A40-ga saad jäädvustada lühikesi filmilõike (kuni 30 sekundit) ning seda koos heliga. Neid filmilõike saad vaadata teleri või arvutiga.

Eriefektide loomine
Digitaaltehnoloogia annab sulle laiaulatusliku kontrolli kujutise üle. Võid paari nupulevajutusega suurendada või vähendada värviküllastust, pehmendada teravust, lisada seepiatooni, või luua must-valge efekti.

Kujutise redigeerimine
Kaamera juurde kuuluval CD-l olev tarkvara võimaldab pildid laadida ja salvestada arvutisse ning redigeerida kujutisi, neid ilustada või lõbusamaks muuta.

Tavapatereide kasutamine
PowerShot A40 võimaldab kasutada standardseid AA-tüüpi alkaline-patareisid või korduvlaetavaid akusid. Alkaline-patareid on kättesaadavad peaaegu kõikjal maailmas, seega ei tohiks sa enam kunagi jääda mõnest pildist ilma sellepärast, et patareid on tühjaks saanud.

Kasutuslihtsus
Vali pildistamisrežiim, kadreeri zoominupuga objekt ja tee pilt. Digitaalkaamera kasutamine ongi nii lihtne. Lihtsa käsitsemise varjus peitub aga maailma täiuslikeim optiline ja elektrooniline tehnoloogia, mis annab sulle suurepäraseid pilte. Tulemused on suurepärased ka siis, kui sa kunagi varem kaamerat kasutanud ei ole.

Loov kontroll
Kaamerad võimaldavad täisautomaatset käsitsemist - kuid mitmeid režiime on võimalik ka käsitsi juhtida. Võid kasutada säri nihutamist, muuta teravustamismeetodit, valida kahe säri mõõterežiimi vahel, valida viie valge tasakaalu määrangu vahel, muuta ISO-tundlikkust ja juhtida välku. Muuda määranguid ja muuda oma pilte.

Otseprintimine
PowerShot A40 teeb otseprintimise väga lihtsaks. Lihtsalt ühenda kaamera Canon CP-100 või CP-10 printeriga, vali pilt ja prindi see välja. Arvutit ja vaeva vaja ei ole, saad alati ja kiirelt perfektsed värvi-väljaprindid.

Sa saad A40 võtta kaasa kõikjale, kaasaarvatud randa ja merre. Lisavarustusse kuuluv veekindel korpus võimaldab kasutada kaamerat kuni 30 m sügavusel vee all, lubades kasutada kõiki kaamera nuppe. Lisavarustusena on saadaval ka lainurk- ja telekonverter, mis suurendavad objektiivi haardeulatust ja sinu loomevõimalusi.