Digital IXUS V2


Digitaalse IXUS v2 puhul käivad muljetavaldav välimus ja uusim digitaaltehnoloogia käsikäes. See on optika-alaste tippsaavutuste, digitaalse asjatundlikkuse ja kunstilise disaini täiuslik kombinatsioon.

DIGITAL IXUS v² on ülikompaktne kaamera atraktiivses roostevabast terasest kestas. See kaamera on visuaalne meistriteos - tõeline rõõm käes hoida. Ergonoomilise disainiga ristnupp teeb töö kaameraga imelihtsaks. Lisaks on kaameral kõrge kvaliteediga 2X zoomobjektiiv (vastab 35-70mm 35mm-tavakaameral) avarvuga kuni f2,8. 2 megapikseline CCD jäädvustab kõige peenemadki detailid. Canon'i intelligentne 3-punkti iseteravustamine (AiAF) ja hindav särimõõtmise süsteem tagavad, et pildistatav objekt on alati fookuses ja õigesti valgustatud. Samuti toetab DIGITAL IXUS v² Canon'i otseprintimis tehnoloogiat - tehtud pilte on võimalik ilma arvuti abiga printida kasutades fotoprintereid CP-10 ja CP-100 või tindipritsprinterit Bubble Jet S820D. CP-100 võimaldab printida 10x15 cm fotokvaliteediga pilte, CP-100 sobib krediitkaardi suuruste väljatrükkide tegemiseks ning Bubble Jet S820D abiga saad fotosid printida kuni A4-formaadis materjalile. Filmirežiim võimaldab salvestada kuni 30 sekundilisi filmklippe ning kasutades kaasasolevat kaablit on võimalik kaamera ühendada televiisoriga ning vaadata salvestatud fotosid ja filmiklippe.

DIGITAL IXUS v² on täisautomaatne, ent kogenumatel kasutajatel on võimalus pildistamist rohkem kontrollida kasutades kaamera erifunktsioone. Valida saab kahe särirežiimi (hindav ja punkt-särimõõtmine, AE lukuga), terve hulga valge tasakaalu määrangute (automaatne, 5 eelseatud ja käsitsi) vahel, muuta ekvivalentset filmi tundlikkust (ISO 50 kuni 400) ja kontrollida välklambi tööd. Fotoefektid võimaldavad pilte salvestada eredate või neutraalsete värvidega, seepiarežiimis või must-valgelt. Samuti on võimalik valida "Stitch Assist"-režiim, mille abil võib teha panoraamvõtteid ja need hiljem kaasasoleva PhotoStitch tarkvaraga kokku "kleepida". Kaasasoleva tarkvara hulgas on nii PC kui Mac'i jaoks kasutajasõbralikud Canon ZoomBrowser EX, PhotoStitch ja PhotoRecord tarkvara.