BJ S800


Canon BJS-800 on fotoprinter, mis paistab silma oma prindikvaliteedi ja kiirusega. Printeril on eraldi vahetatavate tintide süsteem ning skannerikasseti lisamisel võib teda kasutada ka skannerina.

Bubble Jet S800 on varustatud uue kõrgesageduselise prindipeaga, mis sisaldab 1536 tindipihustit ja võimaldab väljastada sekundis rohkem tindipiisku ilma, et prindikvaliteet selle all kannataks. Tänu sellele omadusele on Bubble Jet S800 tõusnud oma kategooria kiireimaks fotoprinteriks - A4- formaadis foto printimiseks kulub umbes kaks minutit.

Bubble Jet S800-ga prinditud fotod on väikse teralisuse ja ühtlaste toonidega. Sellised head tulemused teeb võimalikuks mitme täppistehnoloogia efektide kombineerimine - 2400 x 1200 dpi, uued värvi- ja fototindid, 4 pl suurused tindipiisad ja mikropiiskade tehnoloogia.

Canoni mikropiiskade tehnoloogia võimaldab Bubble Jet S800-l piiskade suurust rohkem reguleerida ja tinti täpsemalt väljastada, säilitades samas õige tindikoguse. Punktide kuju ja paigutus püsivad nii ühtlasel tasemel, mis on kõrgkvaliteetsete fotode printimiseks lausa hädavajalik.

Bubble Jet S800 kasutab printimiseks üliväikseid tindipiisku ning väikseima võimaliku heledusega tinti (1/6 tavalise tindi tumedusastmest) ja lahutusvõimet 2400 dpi. Nende kolme võtte üheaegne kasutamine vähendab toonikõikumisi, mis siiani eristasid prinditud fotosid tavalistest fotodest. Mahedamate toonide teralisuse saab täielikult kõrvaldada, samas aitab erinevate värvitooni tasemete lisandumine printida märgatavalt parema kvaliteediga - sügamate toonide, sujuvamate üleminekute ja värvigradatsioonidega fotokujutisi.
 
Kui printida Bubble Jet S800-ga Canoni fotopaber Pro-le, püsivad kujutised värvikirevad ja pleekimiskindlad kuni 25 aastat.

Fotooptimeerija Pro on kujutise korrigeerimise vahend, mis analüüsib digitaalse kujutiseinfo varjundeid ja eredust ning kõrvaldab automaatselt sellised defektid nagu hägusus, vähene värviküllastus ning tumedusastme ja kontrastsuse probleemid, võimaldades lausa nõelteravaks peenreguleeritud lõpptulemusi.

Canoni uued tindid on tavalistest tintidest suurema optilise tihedusega, et väljaprindid oleksid erksamad, selgemad ja parema kontrastsusega. Must tekst on endisest teravam ja selgem ning värvigamma laiem. Uute värvitintidega prinditud säravad kujutised on ka hõõrumis- ja pleekimiskindlad.

Fotopaber Pro 4" x 6" (PC-101S) 
Lõplike väljaprintide kvaliteet ei sõltu ainult printeri tehnoloogiast, parimate tulemuste saamiseks tuleb kasutada printerile sobivaimat prindimaterjali. Kui tahta printida tõeliselt ehtsate fotodena näivaid kujutisi, on parimaks materjaliks Canoni fotopaber Pro, millele ei leidu turul võrdväärselt prindimaterjali ei läike, ereduse, värvikontrastsuse, värvigamma ega kuivamisaja poolest. 

Kiire skaneerimise võimalus 
Lisaks headele printimisomadustele toetab Canon Bubble Jet S800 ka skaneerimisfunktsiooni. Printeri ühendamisel lisavarustusse kuuluva skannerikassetiga IS-52 saab selle kõigest paari sekundiga muuta kiireks 600 dpi ja 24-bitiseks värviliseks skanneriks, mis annab kasutajale multifunktsionaalse, aega ja kulutusi säästva lauapealse kontoriseadme.

S800 on disainitud nii, et iga viimane kui üks tindipiisk saab ära kasutatud, hoides niimoodi kokku kulutusi ja vähendades raiskamist. Eri värvi tindid on eraldi vahetatavates tindimahutites nii, et ühe värvi otsalõppemise korral saab selle välja vahetada ilma, et peaks teisi, pooltühje mahuteid minema viskama. Peale selle hoiatavad täpsed tindiandurid kasutajat tindi lõppemisest ning peatavad printeri eelnevalt, nii et ei tekiks raiskuläinud printimistöid. Kasutaja saab printimise iga kell peatada ka ühe klahvivajutusega, selleks on printeril tühistusnupp.

Ühilduv nii universaalse jadaliidese kui paralleelliidesega, Canon S800 toetab täielikult Windows 95, 98, ME, 2000, NT 4.0 ja kõiki Maci tööplatvorme.