BJ S9000


Canoni uus Bubble Jet S9000 on kõigi aegade kiireim A3+ laiformaat fotoprinter. Uus printer on suuteline printima ääriseta A3-fotosid umbes kahe ja poole minutiga ning ääriseta A4-fotosid kõigest pooleteise minutiga. Laiformaadis printiv S9000 on varustatud erksate fotode tehnoloogiaga, eraldi tindimahutite tehnoloogiaga ja paljude teiste funktsioonidega - see on printer, mida soovib endale iga fotograaf ja disainibüroo.

Canoni uus Bubble Jet S9000 on
suuteline printima ääriseta A3-fotosid umbes kahe ja poole minutiga ning ääriseta A4-fotosid kõigest pooleteise minutiga, võimaldades ehtsate fotode kvaliteeditasemele vastavaid väljaprinte.

Suure töökiiruse saavutamiseks kasutab Bubble Jet S9000 prindipeatehnoloogiat, kahesuunalise printimise meetodit ning efektiivset paberisööturit. Töökvaliteedi tagavad 2400 x 1200 dpi lahutusvõime, 1/6 heledustasemega fototinte sisaldav 6 värvi tindisüsteem ning kõigest 4pl suuruste tindipiiskade ühtlast väljastamist võimaldav mikropiiskade tehnoloogia™. Sellise tehniliste lahenduste kombinatsiooni tulemuseks on sügavad, erksad värvid ja täielikult teravabad fotokujutised.

Bubble Jet S9000 on varustatud eraldi tindimahutite tehnoloogia ja muude funktsioonidega, mis muudavad selle laiformaat-fotoprinteriks, ilma milleta ei ole fotoasjatundjatel ja graafikastuudiotel lihtsalt võimalik hakkama saada.

Bubble Jet S9000 võimaldab printida servast-servani kujutisi A3-, A4- ja 4"x6"-formaadis kaartidele.
Kui kasutada Canoni fotopaber Pro-d (PR-101), on tagatud arhiveeritavate ja eksponeeritavate väljaprintide 25-aastane pleekimiskindlus. 
Lisaks suudab Bubble Jet S9000 käsitseda laias valikus erinevaid prindimaterjale lüümikutest läikfotopaberini ning annab kasutajale seega lõputult loomingulisi võimalusi.

Bubble Jet S9000 sisaldab USB-liidest, mis tagab ühilduvuse kõikide enamkasutatavate tööplatvormidega, sealhulgas Windows® 98, Me, 2000, XP ja Mac OS-ga.