BJ-W3000


BJ-W3000 on Canoni A0 käsitsi- ja rullsööduga tindipritsprinter, mis sobib kasutamiseks jooniste ja kaartide printimisel.

Canoni BJ-W3000 plotter/printer pakub täisvärvilist, suureformaadilist printimist arhitektidele, inseneridele, graafilise kunsti ja nn. GIS-professionaalidele. Printeri suutlikkus on optimaalne kõigil tasanditel - alates suuremast kiirusest ja kõrgemast lahutusvõimest lõpetades täieliku ühilduvuse ja võimsate printimisomadustega. Kõik see on peidetud kompaktsesse, paindlikku, kasutajasõbralikku seadmesse, mille hoolduskulud on minimaalsed.

Kõrge kvaliteediga täpne kujutis
BJ-W3000 paistab silma täpsete jooniste ja keeruliste kujutiste printimise võime poolest, kaasa arvatud nn. perspektiivvaade ja kolmemõõtmelised kujutisted. Lahutusvõimeks on 720 dpi must-valgelt silumisega ja 360 dpi täisvärvilise printimise puhul. Minimaalne ääris on kõigest 5 mm igal äärel, mis võimaldab printeril modelleerida maksimaalse printimisala. Jooniste printimiseks on joone paksus 18-astmeliselt reguleeritav, alates 0,07 mm kuni 2,19 mm.

Suurem kiirus optimaalseks tootlikkuseks
BJ-W3000-l on võimsad prindipead - must-valgeks printimiseks on 160 pihustit, värviprintimise jaoks 144 pihustit. Printimiskiirus on must-valge A0-formaadis printimise puhul tõmmisrežiimis ainult 2,3 min. ja kõigest 7,9 min. täisvärvilise A0-formaadis printimise puhul standardrežiimis. Tänu suurele printimiskiirusele kasvab kogu tootlikkus tunduvalt ning seeläbi lüheneb ka lõplike viimistlustega jooniste valmimise aeg.

Soodne kasutada
Väikesed kulud teevad Canoni BJ-W3000 printerist atraktiivse investeeringu. Jooksvad kulud on minimaalsed, kuna printeril on neli eraldi prindipead ning neli tindimahutit. Seetõttu saab tühja tindimahuti välja vahetada, ilma et selleks oleks vaja vahetada ka tindipead või teisi tindimahuteid. Automaatne kalibreerimine peale igat vahetust kindlustab alati optimaalse kvaliteedi.

Unikaalne, kasutajasõbralik printeritöö
Selge LCD-ekraan võimaldab printeriga kerget, interaktiivset opereerimist. Canoni unikaalne tinditaseme indikaator ühendab endas optilist tinditaseme detektorit ja nn. punktilugejat. Selline süsteem annab ülitäpse tulemuse, näidates kolme taset (tindi kogus/peaaegu tühi/tühi). Automaatne liidese äratundmine kergendab tööd veelgi. Mälu on kasutaja poolt laiendatav, alustades põhivarustuses olevast 8 MB-st, lõpetades 72 MB-ga.

Paindlik paberikäsitsemine
BJ-W3000 printeril on põhivarustuses rullsöötur ja automaatne lõikur. Seetõttu saab materjalina kasutada nii tavalisi paberilehti kui ka rullpaberit. Kuna prindipea kõrgus on kolmeastmeliselt reguleeritav, on võimalik kasutada erineva tüübi- ja paksusega materjale. Seega on printer täielikult kohandatav vastavalt vajadustele.

Täielik ühilduvus
Suur draiverite valik võimaldab koos Plug&Play-ga printeri täielikku ühildumist Windows 95/98/2000/NT 4.0 keskkonnaga. Draiverid toetavad ka uusimat AutoCAD™-tarkvara (ADI/HDI) kindlustades igakülgse ühenduse printeri ja arvuti vahel. Lisaks on osaliselt ka TIFF-formaadi tugi.

Võimsad printimisomadused
Täiustatud printimisomadused võimaldavad automaatset paigutamist, kaasa arvatud Nesting Mode (Säästupaigutus-režiim), Media Save Mode (Materjali säästurežiim) ja Best Mode (Parim režiim). Teiste omaduste hulgas on standardsete paberiformaatide automaatne äratundmine, käsitsi paberiformaadi valik, kujutise pööramine, kujutise peegeldus, replot, kopeerimine, pikk-väljaprint jne.