NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon
Canon Standard Paper 90g, 914mm (36

Canon Standard Paper 90g, 914mm (36")

See kõrgekvaliteediline paber on loodud spetsiaalselt ülitäpseteks trükisteks CAD ja GIS töökeskkondades.Paberi optimaalne kuivamisaeg tagab maksimaalse tootlikuse. See on ideaalne valik igapäevasteks ühevärvilisteks ja värvilisteks trükisteks. Inimesed, kes vajavad ökonoomset lahendust igapäevaste graafiliste testitrükiste trükkimiseks jäävad antud paberi värvikontrastiga väga rahule.

• Kaal: 90g/m2
• Pikkus: 50m

Printimine
Optimaalsema tulemuse saavutamiseks valige parim võimalik printimisseadistus. Tindiküllastusnormid võivad varieeruda sõltuvalt tindipiisa suurusest ja keskkonna õhuniiskusest. Tindiküllastustase tuleks optimiseerida printeri, tindi ja tarkvara järgi. Liigne tindikogus võib põhjustada paberi kurdumist ja tindipea rikkeid. Kõrgema õhuniiskusega keskkondades on tindi kuivamise aeg pikem.

Hoiustamine
Hoiustage paberit originaalkarbis, normaaltingimustes (23° C, 50% RH) ja väljaspool otsest päikesevalgust. Enne kasutamisest laske paberil kohanduda ruumi siseoludega. Paber imab kõrge õhuniiskusega keskkondades niiskust ja madala õhuniiskusega keskkondades kaotab seda. Kõrge õhuniiskusega keskkonnad muudavad tindi kuivamisaja pikemaks ja see võib segada laminaadi korrektset kleepumist.

Paber säilib ideaaltingimustes hoiustatuna 2 aastat alates saatmiskuupäevast.